ANALIZĂ TPARK:  Românii preferă plata parcării prin SMS

G.B
Miscellanea / 11 august 2021

Românii preferă plata parcării prin SMS

Aplicaţia naţională de plată a parcării TPARK a înregistrat aproximativ 6 milioane de tranzacţii în primele şapte luni ale anului. Plata cu cardul a reprezentat 12% din valoarea tranzacţiilor. Alba Iulia, Timişoara şi Târgu Mureş, în topul oraşelor ce susţin plata parcării cu cardul, conform unui comunicat remis redacţiei.

"La nivel naţional, observăm că metoda cea mai des aleasă pentru plata parcării rămâne, în continuare, SMS-ul. Însă, vorbim aici de un procent care în ultima vreme a înregistrat scăderi, în timp ce plata cu cardul câştigă tot mai mult teren. Ne aşteptăm cât de curând la o creştere de 40-50% pe acest segment" transmite Daniela David, COO TPARK.

TPARK, aplicaţia de smartphone dezvoltată de specialişti români, permite plata parcării publice în peste 50 de oraşe din ţară, la care se adaugă constant noi localităţi. Corabia, Ocnele Mari şi Tecuci sunt cele mai recente oraşe adăugate în platformă. Prin intermediul aplicaţiei TPARK, utilizatorii pot achita inclusiv amenzile de parcare, taxa de pod de la Feteşti şi pot efectua plata vignetelor pentru România, Ungaria şi în curând, Bulgaria.

Datele TPARK mai arată că traficul rutier a revenit la cote normale, comparativ cu primele luni de pandemie. Dacă în iunie şi iulie anul trecut, aplicaţia TPARK înregistra puţin peste 5.000 de plăţi pentru vigneta de Ungaria, în aceeaşi perioadă din 2021, numărul s-a dublat, depăşind 10.000 de tranzacţii.

TPARK îşi propune să elimine grija tichetelor de parcare şi deplasările şoferilor până la parcometru. Utilizatorii aplicaţiei au posibilitatea să opteze pentru plata parcării la minut, cât şi prelungirea sesiunii de parcare direct din telefon. Aplicaţia TPARK poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store, Huawei App Gallery şi înregistrează în prezent peste 1.5 milioane de descărcări. Ea poate fi folosită şi pentru plata parcării în Ungaria, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb