ANALIZĂ WBS Europa - jurnal bursier - 11 august

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 12 august 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri europeni au inregistrat astazi cele mai mari scaderi zilnice din ultima luna, dupa ce Rezerva Federala a SUA a oferit ieri seara o perspectiva negativa asupra revenirii economiei americane, iar Banca Angliei si-a redus astazi estimarile de crestere economica.

    Desi in declaratia comitetului de politica monetara al Rezervei Federale se arata ca ritmul revenirii economice este sub estimarile anterioare, masurile de stimulare economica luate cu ocazia intrunirii comitetului nu pot fi considerate de amploare. Astfel, Rezerva Federala va reinvesti in obligatiuni de stat sumele obtinute din activele bazate pe ipoteci atunci cand acestea ajung la maturitate. Rezerva Federala semnalizeaza astfel ca monitorizeaza atent dinamica economiei americane si este pregatita pentru noi masuri.

    Astazi, Banca Angliei si-a redus estimarile privind cresterea economica si inflatia din Marea Britanie. Oficialii bancii centrale estimeaza ca cel mai ridicat ritm al cresterii economice va fi de 3%, fata de 3,6%, cat prognoza anterior. De asemenea, inflatia se va situa in ulrmatorii doi ani la 1,5%, sub tinta stabilita de banca, de 2%. Indicele bursier britanic FTSE 100 a scazut astazi cu 2,44%.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb