Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 14 iulie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 15 iulie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au înregistrat miercuri evoluţii mixte, creşterile din sectorul tehnologic amorsate de estimările peste aşteptări ale Intel pentru evoluţia din 2010 fiind temperate de scăderea sectorului financiar în urma publicării înregistrării ultimei şedinţe a FOMC. Comitetul de politică monetară al Federal Reserve s-a arătat mai puţin optimist privind perspectiva economică la şedinţa din 22-23 iunie. Aşteptările de creştere pentru produsul intern brut şi inflaţie au fost revizuite în scădere, cu indicele preţului produselor pentru consumul personal al populaţiei ("core PCE") fiind estimat să înregistreze un avans mediu în 2010 de doar 0.9%.

    Reviziile au fost justificate de rezultatele macroeconomice sub aşteptări şi de reducerea măsurilor de stimulare economică. Opiniile privind evoluţia inflaţiei au fost divergente, doar un număr redus de membri ai FOMC aducând în discuţie riscurile deflaţioniste pentru

    prima dată în ultimul an. FOMC a apreciat că ar putea fi nevoie de măsuri suplimentare de stimulare economică în cazul unei deteriorări apreciabile a estimărilor. Vânzările retail au suferit o scădere lunară de 0.5% în iunie, evoluţiile din aprilie şi mai fiind revizuite negativ la -0.2%, respectiv -0.3%. Într-un raport separat, preţurile de import au avut în iunie o scădere lunară de 1.3%.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb