ANALIZĂ WBS SUA - jurnal bursier - 14 martie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 15 martie 2011

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au încheiat prima sesiune a săptămânii cu scăderi de ordinul a jumătate de procent, în pofida revenirii înregistrate în a doua parte a şedinţei de tranzacţionare.

    Sectoarele de transport şi utilităţi au fost printre cele mai semnificativ afectate, indicii Dow Jones Transportation şi Dow Jones Utilities pierzând 1.43%, respectiv 1.42%. Efectul combinat al

    instabilităţii politice din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, corelată cu impactul economic negativ al cutremurului înregistrat vineri în Japonia, au condus la scăderea apetitului pentru risc al investitorilor şi la creşterea paralelă a cererii pentru obligaţiuni de trezorerie. Conform calculelor analiştilor Goldman Sachs, poziţiile deschise de opţiuni pe indicele S&P 500 indică o creştere a probabilităţii asociate de traderi unei scăderi de 10% a indicelui de la 2% în luna februarie la 6% în prezent. Fondurile de investiţii şi-au sporit pentru a treia săptămână consecutiv deţinerile de contracte derivate de tip net-long pentru evoluţia cotaţiei petrolului. Volumul de 312 mii de opţiuni şi futures al pariurilor de creştere a preţului petrolului este cel mai mare din ultimii cinci ani.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb