Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 17 septembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 20 septembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Piata americana de capital si-a continuat cresterile vineri, pe fondul rezultatelor trimestriale peste asteptari anuntate de companiile din sectorul tehnologic.

    Oracle, al doilea producator de software la nivel mondial a anuntat o crestere a profitului cu 20% si o crestere a vanzarilor cu 48%. Rezultatele sunt cauzate in parte de integrarea produselor Sun Microsystems, companie achizitionata anul trecut de Oracle pentru 5,6 miliarde USD. Si Research in Motion, producatorul telefoanelor

    Blackberry, a anuntat vineri rezultate peste estimarile analistilor, scazand temerile investitorilor cu privire la pierderea cotei de piata in favoarea telefoanelor ce folosesc sistemul de operare Android. Indicele NASDAQ 100, reprezentativ pentru sectorul tehnologic, a avut o evolutie mai buna decat cea a indicelui S&P 500, crescand cu 0,4%. Evolutia indicelui S&P 500 a fost influentata negativ de sectorul energetic, in scadere cu 0,45%, dupa ce pretul barilului de petrol s-a depreciat cu 1,22%, sub nivelul de $74.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb