Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 21 iulie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 22 iulie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au evoluat oscilant în prima jumătate a sesiunii de miercuri sub efectele rezultatelor financiare publicate de companii, pentru a suferi apoi scăderi importante după declaraţia făcută de preşedintele Federal Reserve, Ben Bernanke, în faţa Comitetului Bancar al Senatului. Bernanke a declarat că banca centrală americana "rămâne pregătită" sa acţioneze în cazul în care devin necesare noi măsuri de susţinere a creşterii economice. Mesajul indică aşteptări mai curând negative ale Fed-ului privind

    perspectivele de evoluţie economică şi incertitudinile acestora, în condiţiile în care oficialii băncii centrale analizează posibilele strategii de restrângere a măsurilor de relaxare monetară luate de la începutul crizei.

    Bernanke a reiterat practic opiniile exprimate în şedinţa din iunie a FOMC, ale cărei stenograme au indicat o reducere a aşteptărilor directorilor Federal Reserve privind ritmul de revenire a economiei americane. Printre sursele de incertitudine citate de preşedintele Fed s-a numărat şi impactul modificărilor legislative, în condiţiile în care în aceeaşi zi preşedintele american a semnat legislaţia de reforma a sistemului financiar. Pieţele au reacţionat negativ la aceste declaraţii, datorită lipsei de detalii privind potenţialele măsuri avute în vedere.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb