Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 24 ianuarie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 25 ianuarie 2011

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au început săptămâna cu evoluţii pozitive, ajutate de anunţurile economice peste aşteptări ale companiilor care au compensat incertitudinile legate de pieţele financiare europene.

    Sectorul tehnologic a înregistrat cea mai mare creştere din indicele S&P 500, indicele S&P Info tech avansând cu 1.55% sub influenţa pozitivă a anunţului Intel cu privire la creşterea cu 10 miliarde de dolari a fondului alocat pentru răscumpărarea de acţiuni. Sectorul

    energetic a înregistrat evoluţii mixte, rezultatele pozitive anunţate de Halliburton Co., a doua companie mondială de servicii petroliere, concurând cu efectul negativ al scăderii cotaţiei petrolului (contractele futures pentru categoria WTI au pierdut 1.39% până la $87.87). Cotaţia aurului a realizat a treia zi de scăderi consecutive, coborând cu 0.62% până la $1334.40. Evoluţia se înscrie pe trendul descendent început în primele zile ale lunii ianuarie, semnalând o reducere a cererii investitorilor pentru rolul de refugiu de valoare al aurului. În paralel, indicele VIX al volatilităţii opţiunilor pe indicele S&P 500 a coborât cu 4.44% până la 17.65.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb