ANALIZĂ WIZMO.RO: Femeile sunt mai active decât bărbaţii atunci când vine vorba de tranzacţii imobiliare

Mina Irina
Companii / 15 martie 2017

Maarten Deboo

Maarten Deboo

Femeile sunt mai active decât bărbaţii atunci când vine vorba de tranzacţii imobiliare, potrivit unei analize realizate de Wizmo.ro, platforma imobilară dedicată atât sectorului rezidenţial, cât şi celui de business, trimisă Redacţiei.

Astfel, numărul utilizatorilor de sex feminin este cu 10% mai mare decât cel al bărbaţilor. De asemenea, analiza companiei arată că 65% dintre utilizatorii platformei imobiliare au vârste cuprinse între 25-45 ani şi accesează anunţurile listate din toată ţara, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara fiind, însă, oraşele cu cea mai mare activitate.

În ultimele 6 luni, 55% din totalul utilizatorilor care au fost interesaţi de tranzacţionarea unei proprietăţi au fost femei, mai menţionează sursa citată.

Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro, a declarat: "Mai mult, în aceste prime 6 luni de activitate am remarcat şi faptul că mai bine de o zecime din numărul celor care sunt interesaţi să tranzacţioneze o proprietate provin din afara României, fiind vorba atât de străini care doresc o relocare, cât şi de români ce activează în străinătate şi care doresc să-şi vândă sau să-şi închirieze locuinţele din ţară".

În ceea ce priveşte accesarea platformei imobiliare, reprezentantul acesteia afirmă că mai mult de jumătate dintre utilizatori (59%) utilizează un smartphone, iar 35% un desktop. Pe ultimul loc în topul device-urilor folosite pentru vizualizarea anunţurilor imobiliare se numără tabletele, utilizatorii acestora reprezentând doar 6%.

De asemenea, pentru a-şi căuta locuinţa perfectă românii petrec, în medie, 3,5 minute pe platforma dedicată, timp în care vizualizează circa 4,5 pagini de detaliu de proprietate.

Reprezentantul companiei a completat: "Referitor la tipologia acestora, cele mai căutate anunţuri sunt cele din categoria vânzare, acestea reprezentând, în acest moment, 65% din totalul celor peste 47.000 de proprietăţi listate în prezent pe Wizmo".

Wizmo.ro estimează că până la finalul acestui an numărul de proprietăţi listate va ajunge la 80.000, acest lucru fiind posibil prin creşterea numărului de contracte cu agenţiile imobiliare de la 84 în acest moment, până la 300, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb