ANAT organizează, la Bucureşti, Seminarul Asociaţiei Fondurilor Europene de Garantare pentru Călătorii şi Turism (EGFATT)

R.S.
Miscellanea / 11 iunie

ANAT organizează, la Bucureşti, Seminarul Asociaţiei Fondurilor Europene de Garantare pentru Călătorii şi Turism (EGFATT)

Bucureşti va fi gazda unui seminar al Asociaţiei Fondurilor Europene de Garantare pentru Călătorii şi Turism (EGFATT) la care, alături de specialiştii acestei organizaţii, va lua parte o delegaţie a ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului condusă de dl. ministru Radu Oprea, o delegaţie a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) condusă de dl. Preşedinte Florin Jianu, care este şi preşedinte al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din turism şi HORECA.

Seminarul, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), va aborda teme de interes pentru actorii din industrie, cu accent pe necesitatea creării Fondului de garantare pentru biletele de avion, respectiv a Fondului de Garantare pentru pachetele de servicii de călătorie şi serviciile de călătorie asociate, esenţiale pentru o mai bună protecţie a călătorilor şi pentru dezvoltarea durabilă a turismului în România, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"ANAT doreşte să finalizeze, în acest an, Fondul de Garantare pentru agenţiile de turism precum şi Fondul de garantare a biletelor de avion. Ca atare, această întâlnire este extrem de importantă. Avem nevoie de aceste fonduri, care se vor adăuga la pachetul turistic, pentru despăgubirea turiştilor, respectiv a pasagerilor, în caz de nevoie. Cele două fonduri ar urma să fie administrate de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM)", declară Alin Burcea, preşedintele ANAT.

EGFATT are ca membri asociaţiile omolage din Belgia/Luxemburg, Elveţia, Regatul Unit, Franţa, Irlanda, Olanda, Norvegia şi Germania. Liderii EGFATT vor prezenta către ANAT şi către reprezentanţii autorităţilor modul de înfiinţare, organizare, finanţare şi funcţionare a unui Fond de garantare în turism, potrivit comunicatului.

EGFATT a fost formată în 2011 la initiativa a 3 organizaţii pentru protecţia financiară a călătorilor şi include membri din Belgia/Luxemburg, Franţa, Germania, Ţările de Jos, Irlanda, Elveţia şi Norvegia. CAA (Marea Britanie) este un membru asociat. "Scopul nostru comun este să protejăm călătorul împotriva insolvenţei financiare a operatorilor de pachete şi să împărtăşim cele mai bune practici şi experienţe", declară Mark De Vriendt, preşedintele EGFATT.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb