Anchetă la Ministerul Sănătăţii după ce o cântăreaţă fotomodel ar fi fost angajată fără concurs pe post de consilier

A.P.
Miscellanea / 11 septembrie 2020

Anchetă la Ministerul Sănătăţii după ce o cântăreaţă fotomodel ar fi fost angajată fără concurs pe post de consilier

Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă internă după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre angajarea fără concurs pe un post de consilier debutant la Direcţia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, a unei cântăreţe fotomodel în vârstă de 24 de ani, scrie Digi24.

Codruţa Elena Filip ar fi fost angajată în Ministerul Sănătăţii în urma unui interviu la care a obţinut un punctaj de 89,33, scrie Newsweek.ro, care publică rezultatul probei de interviu în urmă căruia Elena Filip a fost declarată admisă.

De asemenea, pe pagina de Facebook, Elena Filip menţiona la locul de muncă Ministerul Sănătăţii, după ce în trecut ar fi lucrat şi la ANAF.

"Urmare a informaţiilor apărute in spatiul public, Ministerul Sănătăţii precizează că nu există niciun angajat in cadrul instituţiei cu numele precizat in articol", precizează, însă, Ministerul Sănătăţii. De asemenea, ministerul susţine că a fost declanşată o anchetă internă pe acest subiect.

La o zi distanţă şi după ce ministerul a anunţat o anchetă internă, Codruţa Elena Filip şi-a şters de pe contul de Facebook locurile de muncă de la Ministerul Sănătăţii şi de la ANAF, conform Digi24.

Codruţa Elena Filip a devenit cunoscută publicului larg în urma afişării relaţiei pe care o are cu Valentin Sanfira, cântăreţul de muzică populară şi prezentatorul unei emisiuni TV. Coperta legitimaţiei de serviciu a Codruţei Filip a fost fotografiată şi postată de viitorul soţ pe contul lui de Facebook.

Ce exerienţă are cântâreaţa Codruţa Filip?

Presa mondenă a relatat în primăvara acestui an că tânăra Codruţa Filip s-a născut în localitatea Tătăruşi, dar locuieşte în Iaşi. După absolvirea liceului Pedagogic "Vasile Lupu" şi-a continuat studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Apoi a urmat cursurile unui master în Drept European.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. La cat de serios si cu bun simț e viitorul soț, la ce studii are, eu chiar nu vad nicio problemă. Manda alui Vasilescu si chiar ea sunt mult sub acest nivel! Sau Iordache, sau Nicolicea etc.

    1. Domnilor,lasati GURISTA in pace.Pai ce ORBAN erea sa cante singur la petrecerile din guvern.? Dupa cateva pahare,se deschide si pofta de GURISTE.Femeiea nu are nici o vina ca arata bine si da bine si din GURA. Acum,NELU TATARU si cu ARAFAT,vor sa schimbe doctorii care sunt menegeri de spitale care cica nu sunt performanti si dupa CIOCLII,OSPATARI,si GURISTE,acum,vor sa ii inlocuiasca cu STRIPTEOZE,care stiu cum sa managerieze moartea unui bolnav de covid,macar omu moare cu o imagine frumoasa si cu zambetu pe buze. Si na,TATARU,este departe de familie iar ARAFAT este neansurat si tot umbland ei prin tara,le vor arata ei STRIPTEOZELOR cum se manageriaza in sanatate. Sa nu uitam cum si BASESCU le cerea jurnalistelor sa vina la el la birou sa le intinda pe masa si sa le dea lectii de jurnalism. CA LA NOI,LA NIMENI>!

    Merită și echipa pandemicoasă o oază de relaxare : ca la Deveselu.....

    Datorita experientei anterioare, ea stie ce inseamna sanatatea organelor de partid din Ministerul Sanatatii.

    Are grija in fiecare zi sa le verifice greutatea, in functie de portofel, iar acolo unde se depaseste limita, le arde bancnotele ce sint in plus. 

    Talent are, e buna tare ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb