Andre Vivan da Silva, noul General Manager GSK România

George Forcoş
Companii / 2 septembrie 2016

Andre Vivan da Silva va prelua funcţia de general manager GlaxoSmithKline (GSK) România începând cu 1 septembrie, precizează un comunicat al companiei.

"În noul său mandat, Andre va conduce echipa de management GSK România cu obiectivul de a păstra competitivitatea şi performanţa la nivel local şi de a continua alinierea strategiei la grupul GSK. Andre va continua să consolideze abordarea inovatoare privind relaţiile dintre industria farmaceutică şi profesioniştii şi organizaţiile din domeniul sănătăţii implementată în mandatul Barbarei Cygler", precizează sursa citată.

Andre a deţinut până acum funcţia de vicepreşedinte Primary Care şi Commerical Operations în Italia şi a contribuit la creşterea competitivităţii pe segmentul Primary Care. S-a alăturat echipei GSK în 2009, ca Specialty Business Unit Director, în Brazilia. În 2012, a fost numit Head of Academy, Commercial Excellence EMA, conducând divizia regională de Operational Planning, Sales şi Launch Excellence iar în 2013 a fost numit Head of Business Planning, China. Înainte de a se alătura GSK, Andre a ocupat diferite funcţii executive în departamentele comerciale din industria farmaceutică, precum Schering Plough, Organon, Lundbeck şi Eli Lilly.

"Sunt onorat de această numire şi aştept cu nerăbdare să îmi încep activitatea alături de echipa GSK România. Piaţa din România este extrem de competitivă şi industria farmaceutică se confruntă cu câteva provocări, dar şi cu o serie oportunităţi. GSK este o prezenţă puternică în România şi vom continua să implementăm soluţii inovatoare şi schimbări în modelul de business care vor contribui la creşterea încrederii pacienţilor în industria farmaceutică şi, în mod special, în GSK. În timpul mandatului voi continua să îndeplinesc misiunea noastră şi voi face tot posibilul pentru a susţine promisiunea GSK de a creşte speranţa de viaţă a românilor şi de a-i ajuta să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult", a declarat Andre Vivan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb