Andrei Dan Constantin, fostul director adjunct al Alpha Bank, este de astăzi noul expert financiar al companiei Appraisal & Valuation SA

G.U.
Piaţa de Capital / 24 august 2021

Andrei Dan Constantin, fostul director adjunct al Alpha Bank, este de astăzi noul expert financiar al companiei Appraisal & Valuation SA

Appraisal & Valuation SA (deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, indicativ bursier APP) l-a cooptat în echipă pe Dan Andrei Constantin, fost director adjunct al Alpha Bank, în poziţia de Director of Capital Markets, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Aflându-se în plină expansiune şi fiind direct conectată la piaţa imobiliară şi la cea financiară, Appraisal & Valuation deschide astfel o serie de recrutări la nivel înalt care vor sprijini expansiunea companiei şi vor contura viziunea de dezvoltare pe următorii 10 ani.

Noul director, Andrei Dan Constantin, deţine o impresionantă experienţă în sistemul bancar din România, având expertiză în managementul vânzărilor de credite, servicii bancare personalizate, creditare persoane juridice şi fizice, precum şi managementul riscului de creditare. Finanţistul activează în industria bancară încă din 2003, având funcţii de management în instituţii bancare renumite precum Banca Transilvania, BRD, Banca Transilvania, Credit Europe Bank şi Alpha Bank, notează sursa citată.

Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA, a declarat: "Recrutarea de lideri cu adevărat remarcabili din piaţă face parte din strategia noastră de dezvoltare, iar Andrei Dan Constantin, un as al finanţelor, are principala misiunea de a îmbunătăţi considerabil profitul companiei noastre. Mai mult, va implementa strategii digitale moderne care să uşureze munca oamenilor, astfel încât volumul serviciilor livrate pe piaţă să crească semnificativ în următoarea perioadă. Având în vedere experienţa de necontestat în lucrul cu IMM-urile, Andrei Dan Constantin va dezvolta noi servicii de consultanţă privind finanţarea afacerilor clienţilor noştri, acest lucru fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală cu noi produse şi servicii complementare celor deja existente. O particularitate aparte a experienţei profesionistului financiar Andrei Dan Constantin este restructurarea activităţii, în vederea îmbunătăţirii profitabilităţii, ceea ce va aduce un beneficiu semnificativ pentru toate companiile ce urmează a fi achiziţionate în următoarea perioadă de către Appraisal and Valuation SA".

În perioada imediat următoare, acţiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă face parte din strategia APP de a performa pe piaţa de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. AM PUTEA AFLA , SI CU CAT V-A FI PLATIT PE LUNA , TOVARASUL ANDREI DAN , S-AU DAN ANDREI ??? DACA TOT V-A SPRIJINI ''''' EXPANSIUNEA COMPANIEI , SI V-A CONTURA VIZIUNEA EI DE DEZVOLTARE , PE URMATORII 10 ANI ''''''' ??? CE CUVINTE FRUMOASE !!! LA PALAVRAGEALA , AI PUTEM DEPASI , SI PE ELVETIENI !!! SA VEDEM , LA MUNCA PROPRIU-ZISA , DACA SANT LA FEL DE BUNI !!! CA DE CAPUSE , NU DUCE ROMANIA LIPSA !!! SANT PRIN BIROURI , CU MILIOANELE !!! SI ASTEAPTA ZIUA DE MAINE !!! SI SE SCOBESC IN DINTI !!! SI SE SCARPINA IN CAP !!! SI CASCA !!! SI SE PIAPTANA !!! SI UITE ASA , LE TRECE ZIUA !!! SI LE MERG BANII !!! BANI MULTI , SI FRUMOSI !!! AI DRACULUI , DE MULTI !!! CINE STIE CATI BANI O SA PRIMEASCA TOVARASUL ANDREI DAN ???

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb