Angajaţii Pfizer care nu se vaccinează riscă să fie concediaţi

G.B
Miscellanea / 9 octombrie 2021

Angajaţii Pfizer care nu se vaccinează riscă să fie concediaţi

Angajaţi companiei Pfizer din SUA trebuie să se vaccineze complet împotriva COVID-19 în săptămânile următoare ori riscă rezilierea contractului, relatează dpa, citată de Agerpres.

Această companie farmaceutică a cerut tuturor angajaţilor şi subcontractanţilor săi de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii să se vaccineze cu schema completă împotriva COVID-19 până în 15 noiembrie, potrivit unei note interne din 21 septembrie obţinută vineri de News Channel 3, afiliat CBS.

Cerinţa nu se aplică persoanelor cu derogări bazate pe motive religioase sau medicale, potrivit documentului.

Angajaţii care nu se vor conforma cerinţei şi care nu dispun de scutire riscă să fie daţi afară, conform notei semnate de Nicole Shaffer, director principal pentru programele privind sănătatea şi siguranţa la locul de muncă în cadrul Pfizer.

Compania -al cărei vaccin de tip ARNm împotriva COVID-19 este considerat etalon în domeniu- cerea anterior angajaţilor nevaccinaţi să se testeze săptămânal, conform presei.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Super. Sa vina avertizorii de integritate. O sa aflam atat de multe mizerii despre acest mamut farmaceutic, despre studiile lor falsificate, despre chestiile ascunse sub pres.

    1. Am si eu un prieten de 32 de ani care gandea ca tine. Acum e in spital cu oxigenul in nas si se caieste..

      Ai avut pe dracu, uite aici suferinta. Asistenta medicala de 50 de ani, triplu vaccinata si moarta de covid sau de vaccin, pare neclar.

       

      Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat, joi, ca femeia a spus, la internare, că a doua zi după vaccinare, deci pe 4 octombrie, a avut contact cu o persoană pozitivă și apoi s-a simțit rău.  

      Pe 5 octombrie s-a prezentat la spital și a fost internată, având deja saturație de oxigen sub 50 la sută. Femeia a declarat, de asemenea, că la momentul vaccinării era asimptomatică.  

      La internare a primit imediat oxigen, dar starea ei s-a agravat și miercuri, pe 6 octombrie, a fost transferată în UPU pentru a fi ventilată non invaziv. Starea i s-a agravat și a trebuit să fie intubată, transmite sursa citată.  

      Sa fie clar, si daca era deces Covid cum zice DSP, in termeni medicali se cheama "esec vaccinal". Adica vaccinul nu a facut ce trebuia, nu a protejat-o in fata bolii. Deci, ori ca a fost esec vaccinal prin protectie insuficienta, fie ca fost direct efectul vaccinului, tot ESEC VACCINAL se cheama. Deci a murit din cauza vaccinului.

      Tu citezi un articol din renumitul site de fake news ACTIVENEWS. Ia cautati pe google articolul de acum cateva luni in care spunea aceeasi sursa de incredere ca varianta delta este de fapt FEBRA FANULUI.

      Ești prost până la capăt. Te felicit!

      În termeni medicali ceea ce ai tu se numește psihoză. Vestea bună e că se poate trata. Vestea rea pentru tine e că se tratează la spital de către doctori și nu în cort de către vraci.

      95% din decese sunt la nevaccinați. Secțiile ATI și spitalele sunt pline de persoane majoritatea nevaccinate. 

      Esti sarit de pe fix. Informatia este de pe Monitorul Suceava

      O suceveancă a murit de Covid, la patru zile după doza 3 de vaccin 

      Joi, 7 Octombrie 2021 (17:34:14)

      de Dana HUMOREANU 

      Mai cauta. Sptalele sunt pline si de victime ale vaccinului. Altfel nu se inchideau toate interventiile non-urgente ca in anul 2020. Asta se intampla si un UK, unde ziarele mai scriu despre sectii de cardiologie la care fac cozi ambulantele. Mai cauta. Informatiile exista, trebuie sa le pui cap la cap. Dar tu esti vanzator Pfizer, dupa cum te-am detectat. Esti un scarbos cu minciunile tale. Hai, spune-ne despre celule de fat avortat folosite de Pfizer pentru acest vaccin.

      Ți se spune clar că 9 din 10 decese de COVID sunt la cei nevaccinați și că majoritatea internărilor sunt ale nevaccinaților și tu tot nu pot discerne.

      Ești de o prostie monumentală.  

    am un prieten care e auditor intern la pfizer aici in Romania !

    nu si-a facut vaccinul si nu avea de gand sa si-l faca! ...din motive doar de el stiute (ca si lucrator in pfizer , intr-o functie de unde are acces la toate informatiile).  

    o sa il intreb ce o sa faca!  

    1. "Această companie farmaceutică a cerut tuturor angajaţilor şi subcontractanţilor săi de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii"- deci de pe teritoriul SUa... :))

      dar tot il sun sa vad ce mai face :))  

      Vezi ca mai exista un lucrator la Pfizer pe aici si cauta musterii pentru marfa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb