Anne Habiby, Senior Fellow Harvard University şi cofondator AllWorld, deschide cea mai importantă conferinţă de private equity din regiune

F. A.
Macroeconomie / 4 noiembrie 2010

Asociaţia Fondurilor de Private Equity şi Venture Capital din Europa de Sud-Est (SEEPEA) organizează în data de 10 noiembrie 2010 cea de-a patra Conferinţă Anuală "Private Equity - Strengthening companies for economic recovery" la Bucureşti. Conferinţa SEEPEA va reuni fonduri de private equity (PE) şi venture capital (VC), antreprenori, reprezentanţi ai băncilor, practicieni în insolvenţă, avocaţi şi intermediari pentru a identifica posibilităţile prin care resursele considerabile de capital şi de "know-how" ale membrilor SEEPEA pot fi puse la dispoziţia companiilor româneşti. Invitatul special al conferinţei este Anne Habiby, reputat specialist american în domeniul dezvoltării economice şi susţinător al antreprenoriatului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Privim cu optimism perspectivele investiţiilor de private equity în regiune. Într-un context dificil pentru companii, când accesul la resursele financiare tradiţionale este aproape imposibil, fondurile de private equity sunt una dintre puţinele soluţii pe care antreprenorii le au la îndemână. Fondurile PE abordează companii cu perspective de creştere şi planuri ambiţioase de dezvoltare rapidă, cu o experienţă de piaţă relevantă şi care au acţionari dispuşi să încheie un parteneriat cu un fond de private equity în schimbul capitalului şi expertizei necesare pentru restructurarea şi dezvoltarea ulterioară", a declarat Irina Anghel, Secretar General al SEEPEA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb