ANSON'S ȋn România împlineşte doi ani şi este destinaţia fashion a grupului P&C adresată exclusiv domnilor

A.F.
Comunicate de presă / 10 noiembrie 2023

ANSON'S ȋn România împlineşte doi ani şi este destinaţia fashion a grupului P&C adresată exclusiv domnilor

Colectiile de sezon de la branduri internaţionale precum Boss Black, Tommy Hilfiger, Joop, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Adidas, Karl şi Armani Exchange, ȋmpreună cu branduri exclusive precum Mc Neal, Montego Men şi Christian Berg de-abia aşteaptă să fie descoperite, conform unui comunicat remis redacţiei,

Conform comunicatului, ANSON'S a luat nastere în 1989, iar de atunci 20 de magazine în Germania şi 4 magazine în CEE - România, Croaţia şi 2 ȋn Republica Cehă au transformat brandul într-unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte pentru bărbaţi din Germania.

Compania de modă ANSON'S se concentrează pe moda masculine şi ȋncăde la ȋnfiinţarea sa evoluat într-unul dintre cei mai mari specialişti în domeniul vestimentar masculin din Germania. Anson's reuneşte etichete internaţionale de designer, mărci actuale în tendinţe şi branduri proprii exclusive în 20 magazine până în prezent. Anson's este un retailer multi-marcă, fiind un simbol pentru conştientizarea stilului şi calităţii, pentru vestimentaţia clasică şi tendinţe actuale. Aici, bărbatul în pas cu moda are posibilitatea de a-şi găsi stilul vestimentar personal şi de a-l pune în evidenţă.

De la proiectare la producţia şi distribuţia mărcilor exclusive, grupul de companii combină totul sub un singur acoperiş. Indiferent dacă sunteţi interesat de ceva la modă sau clasic - selecţia mărcilor exclusive este ceea ce completează gama de produse la ANSON'S.

Arhitectura modernă şi finisajele de înaltă calitate ale noii case ANSON'S din Bucureşti sunt realizate cu atenţie pentru a oferi clienţilor săi o experienţă unică la cumpărături. Zona comercială de 1.506 m² şi modul special de prezentare a produselor sunt menite să construiască o atmosferă foarte personală şi confortabilă, în timp ce sfaturile competente şi serviciile excelente fac din orice vizită la ANSON'S o experienţă în sine.

Clienţii români apreciază acest concept modern, luminos şi spaţios, cabinele de probă aparte, ȋntr-un mediu relaxat, diferit de contextul unui magazin obişnuit, de aceea cei care au vizitat o dată ANSON`S ȋn cele mai multe cazuri revin.

Opţiunile pe care le regăseşti aici răspund celor mai exigente gusturi ȋn materie de fashion şi directii ale propriului stil: sport, casual, smart casual, business, elegant şi ceremonial. Outfit-urile propuse te vor inspira imediat, ȋn timp ce beneficiezi de consultanţă competentă ȋntr-un mediu relaxat, diferit de contextul unui magazin obişnuit.

Domnilor, sunteţi aşteptaţi ȋntr-un uimitor magazin multibrand, potrivit oricărui stil şi fel de a fi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb