ANSON'S intră pe piaţa din România cu primul magazin din Europa Centrală şi de Est

Comunicate de presă / 1 octombrie 2021

ANSON'S intră pe piaţa din România cu primul magazin din Europa Centrală şi de Est

ANSON'S, o companie de îmbrăcăminte multi-brand pentru bărbaţi, membră a grupului Peek & Cloppenburg Dusseldorf, deschide la Bucureşti primul magazin din Europa Centrală şi de Est, conform unui comunicat remis redacţiei.

Compania de modă masculină ANSON'S, a deschis joi, 30 septembrie 2021, în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti, primul său magazin din Europa Centrală şi de Est. Cu o suprafaţă de 1.506 m2, magazinul este locul ideal pentru a-şi alcătui sau completa ţinuta bărbaţii activi şi rafinaţi, pasionaţi de mărci precum: Boss Black, Mc Neal, Montego Men, Tommy Hilfiger SPW., Christian Berg, Hugo, Pierre Cardin, Boss Casual, Guess şi Tommy Jeans.

Arhitectura modernă şi finisajele de înaltă calitate ale noii case ANSON'S din Bucureşti sunt realizate cu atenţie pentru a oferi clienţilor săi o experienţă unică la cumpărături. Zona comercială de 1.506 m2 şi modul special de prezentare a produselor sunt menite să construiască o atmosferă foarte personală şi confortabilă, în timp ce sfaturile competente şi serviciile excelente fac din orice vizită la ANSON'S o experienţă în sine.

"La compania de modă ANSON'S, bărbaţii sunt în centrul atenţiei. De la înfiinţarea sa în 1989, ANSON'S a devenit una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte pentru bărbaţi din Germania şi continuă să crească pe piaţa internaţională. După magazinul pe care îl deschidem acum în România, urmează să deschidem alte magazine în Republica Cehă şi Croaţia", a declarat Paul Pörtner, Director Retail Management Peek & Cloppenburg. "ANSON'S, retailerul de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, combină mărci de designer internaţionale, trendurile cele mai recente şi branduri exclusive sub acelaşi acoperiş în toate magazinele sale, ajunse acum la un număr de 19 magazine care oferă o experienţă unică de cumpărare clienţilor săi. Procedând astfel, retailer-ul multi-brand reprezintă conştiinţa şi calitatea stilului, clasicele atemporale şi tendinţele actuale. Acesta este locul în care bărbatul la modă îşi găseşte şi pune accentul pe stilul său vestimentar personal", a mai precizat domnul Paul Pörtner.

Gama ANSON'S include îmbrăcăminte pentru orice ocazie - de la petrecerea timpului liber la afaceri, de la costume la accesorii, inclusiv pantofi şi îmbrăcăminte sport. ANSON'S este locul în care fiecare bărbat îşi va găsi cu siguranţă noi articole preferate care îi subliniază aspectul individual.

Compania comercializează mărci internaţionale de top în toate segmentele de modă şi gamele de preţuri, inclusiv Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger şi Joop, precum şi mărci exclusive precum Jakes, REVIEW, MCNEAL şi Christian Berg. De la proiectare la producţia şi distribuţia mărcilor exclusive, grupul de companii combină totul sub

un singur acoperiş. Indiferent dacă căutaţi ceva la modă sau clasic - selecţia mărcilor exclusive este ceea ce completează gama de produse la ANSON'S.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb