ANTONIA s-a lansat în afaceri

A.T.
Lifestyle / 23 august 2019

ANTONIA s-a lansat în afaceri

Artista şi-a descis propria linie de merchandiser inspirată din stilul său vestimentar

Cunoascuta cântăreaţă, Antona, a decis să se lanseze în afaceri şi a anunţat lansarea unei linii proprii de merchandiser cu elemente din cultura pop, inspirată din stilul său vestimentar.

"Sunt foarte fericită că ideile mele au prins contur şi le pot împărtăşi cu voi prin această linie de merchandise! Mă regăsesc în această Mona Lisa a zilelor noastre, sunt mulţumită de rezultat şi sper să vă placă şi vouă la fel de mult!", a mărturisit Antonia.

ANTONIA este cunoscută publicului din ţara noastră pentru piese care au devenit hituri precum "Jameia", "Wild Horses", "Hurricane", "Iubirea mea" şi colaborări cu INNA, Carla's Dreams, Puya, Holograf, Jay Sean şi VUNK.

De curând, artista a lansat "Touch Me", o piesă puternică, în limba engleză, cu un videoclip futurist. Piesa a fost compusă de Minelli şi produsă de Costin Bodea, iar videoclipul are la bază un concept de Alex Velea şi NGM Creative. Videoclipul a fost filmat de Alexandru Mureşan şi regizat de Bogdan Păun cu care artista a mai colaborat şi pentru "Matame" şi "Sahara", producţie video Loops Production. Unul dintre cele mai recente single-uri ale artistei este "Matame" şi are aproape 19 milioane de vizualizări pe YouTube, este în topurile radio şi TV şi a fost licenţiată worlwide de Sony Music.

Anul acesta, Antonia a debutat pe marile ecrane în dublajul de animaţie ,,UglyDolls: Păpuşi în bucluc" unde interpretează rolul principal şi îi împrumută vocea adorabilei şi curajoasei Moxy.

,,Sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia să mă fac auzită şi altfel decât o fac în mod normal, aşa că animaţia «UglyDolls: Păpuşi în bucluc» se poate spune că mi-a îndeplinit un vis pe care l-am avut de foarte mult timp. Cu atât mai mult sunt de părere că Moxy, păpuşa căreia îi dau voce, e cumva la fel ca mine: curajoasă şi mereu plină de entuziasm şi optimism. Nici nu mai spun cât de fericiţi au fost copiii mei când au aflat că mă vor auzi şi la cinema".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cantareata Antonia (Antonia Iacobescu) este o femeie cu un aspect fizic frumos si cu o voce frumoasa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb