ANUNŢ de ofertă publică de cumpărare acţiuni emise de Societatea ADMINISTRARE CAZARE CANTINE S.A. Bucureşti la preţul de 7,0000 lei/acţiune

Ziarul BURSA #Companii / 21 noiembrie 2014

Documentul de ofertă a fost aprobat prin Decizia ASF nr. 1741 din data de 18.11.2014

1. Identificarea societăţii vizate

Emitentul vizat este Societatea ADMINISTRARE CAZARE CANTINE S.A. Bucureşti, denumită în continuare "Emitentul", societate comercială pe acţiuni cu sediul social în Bucureşti, Aleea Buchetului nr. 5, Bloc C3, sector 3, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti sub nr. J40/216/1991 şi având Codul Unic de Înregistrare 361331. Obiectul principal de activitate al Societăţii ADMINISTRARE CAZARE CANTINE S.A. Bucureşti, conform Actului Constitutiv este "Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate" (cod CAEN 6820). Capitalul social al Emitentului este de 2.105.347,50 lei împărţit în 842.139 acţiuni nominative dematerializate cu valoarea nominală de 2,5000 lei/acţiune, fiecare acţiune conferind drepturi egale.

2. Identitatea Ofertantului

Ofertantul este Societatea ISRO PRIVACOM SRL Bucureşti, persoană juridică română cu sediul social în Loc. Bucureşti, România, str. Tudor Gociu, nr. 24B, biroul nr. 16, bloc C1, parter, sector 4, înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J40/6353/1999, având Cod Unic de Înregistrare 11951800, reprezentată legal prin dl. Nicolae Valeriu Petrişor - Administrator.

3. Numărul valorilor mobiliare care fac obiectul Ofertei şi preţul oferit

Oferta publică de cumpărare are drept obiect achiziţionarea unui număr de 25.595 acţiuni emise de Emitent, având valoarea nominală de 2,5000 lei/acţiune aflate în circulaţie şi care nu se află în posesia Ofertantului, reprezentând un procent de 3,0393% din capitalul social al Emitentului. În cazul în care toate acţiunile obiect al ofertei vor fi achiziţionate de Ofertant, acesta va deţine un procent de 100% din capitalul social al Emitentului.

Preţul Ofertei este de 7,0000 lei pe acţiune.

4. Denumirea Intermediarului ofertei

Intermediarul Ofertei Publice este SSIF INTERVAM S.A., cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Vulcănescu nr. 79, sector 1, având număr de ordine la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti J40/12941/1994, Cod Unic de Înregistrare 5917749, autorizată de ASF prin Autorizaţia nr. A/40//28.06.2013; Tel: +40-21-315.70.10; Fax: +40-21-315.82.22; Email: intervam@intervam.com, Website: www.intervam.com.

5. Numărul de acţiuni emise de societatea vizată care sunt deţinute de Ofertant şi de grupul de persoane cu care acţionează în mod concertat

Ofertantul declară că numărul de acţiuni emise de societatea vizată, care sunt deţinute de către acesta este de 816.544 acţiuni, reprezentând 96,9607% din capitalul social al Emitentului. Ofertantul, prin dl. Nicolae Valeriu Petrişor, în calitate de administrator al Ofertantului declară că acesta nu acţionează în mod concertat în ceea ce priveşte emitentul Societatate ADMINISTRARE CAZARE CANTINE S.A. Bucureşti, cu nici o persoană fizică sau juridică.

6. Declaraţie cu privire la faptul că fost întocmit un Document de ofertă

Ofertantul declară că s-a întocmit un document de ofertă disponibil publicului, în mod gratuit, pe suport de hârtie, atât la sediul Emitentului, cât şi la sediul SSIF INTERVAM S.A. ("Intermediarul"), societatea de servicii de investiţii financiare care intermediază Oferta. Documentul de ofertă va fi comunicat pieţei pe care se tranzacţionează acţiunile emitentului la data publicării anunţului de ofertă. Ofertantul şi Intermediarul sunt răspunzători pentru realitatea, exactitatea şi integralitatea informaţiilor cuprinse în cadrul documentului de ofertă.

7. Dacă Documentul de ofertă este disponibil în forma tipărită, locurile şi perioada de timp în care forma tipărită a acestuia este disponibilă pentru public

Documentul de Ofertă poate fi obţinut de către acţionari, pe toată durata ofertei, în mod gratuit, pe suport de hârtie, la sediul Emitentului din Bucureşti, Aleea Buchetului nr. 5, Bloc C3, sector 3, la sediul social al Intermediarului din Bucureşti, Str. Mircea Vulcănescu nr. 79, sector 1 şi la agenţia acestuia din Constanţa, Bd. 1 Mai nr. 1, bloc H9, Jud. Constanţa.

8. Perioada de derulare a Ofertei

Anunţul de ofertă publică poate fi lansat în orice moment după emiterea deciziei de aprobare a documentului de ofertă de către ASF şi se publică în cel puţin două cotidiane de difuzare naţională. Documentul de oferte este pus la dispoziţia investitorilor începând cu data publicării anunţului de ofertă, în modalitatea prevăzută la pct. 7 din Anunţ.

Perioada de derulare a Ofertei este de 15 zile lucrătoare, începând după trei zile lucrătoare de la data la care anunţul de ofertă a fost publicat în două cotidiene de difuzare naţională, şi anume de la data 26.11.2014 până la data de 17.12.2014, putând fi prelungită de către Ofertant cu aprobarea prealabilă a ASF.

Oferta publică de cumpărare se va realiza cu folosirea exclusivă a sistemului de tranzacţionare a BVB. Oferta este irevocabilă pe întreaga perioadă de derulare a acesteia. Orice modificare a termenilor Ofertei se va publica în aceleaşi condiţii ca şi anunţul publicitar. La expirarea valabilităţii sale, oferta devine caducă.

9. Prevederi legale privind retragerea acţionarilor

Conform art. 206 alin.(1) din Legea nr. 297/2004 modificată prin OUG nr. 32/2012 urmare a derulării unei oferte publice de cumpărare adresată tuturor acţionarilor şi pentru toate deţinerile acestora, ofertantul are dreptul să solicite acţionarilor care nu au subscris în cadrul ofertei să-i vândă respectivele acţiuni, la un preţ echitabil, dacă acesta se află în una din următoarele situaţii: a) deţine acţiuni reprezentând cel puţin 95% din numărul total de acţiuni din capitalul social care conferă drept de vot şi cel puţin 95% din drepturile de vot ce pot fi efectiv exercitate; b) a achiziţionat, în cadrul ofertei publice de cumpărare adresate tuturor acţionarilor şi pentru toate deţinerile acestora, acţiuni reprezentând cel puţin 90% din numărul total de acţiuni din capitalul social care conferă drept de vot şi cel puţin 90% din drepturile de vot vizate în cadrul ofertei. Ofertantul poate să îşi exercite dreptul prevăzut la alin. anterior în termen de 3 luni de la data închiderii ofertei publice. Preţul oferit în cadrul unei oferte publice de cumpărare/preluare voluntare, în care ofertantul a achiziţionat prin subscrierile din cadrul ofertei acţiuni reprezentând cel puţin cel 90% din numărul total de acţiuni din capitalul social care conferă drept de vot vizate în ofertă, se consideră a fi un preţ echitabil. În condiţiile în care nu sunt aplicabile prevederile alin. anterior, preţul se determină de un evaluator autorizat, potrivit legii, potrivit standardelor internaţionale de evaluare.

Conform art. 206 alin. (6) din Lege, societatea emitentă este retrasă de la tranzacţionare ca urmare a finalizării procedurii de exercitare a dreptului prevăzut la alin. (1) din respectiva Lege. Dreptul prevăzut la art. 206 din Lege poate fi exercitat în termen de trei luni de la data închiderii ofertei, în conformitate cu art. 75 alin. (13) din Regulamentul CNVM nr. 1/2006 cu modificările şi completările ulterioare.

Conform art. 207 alin. (1) din Lege, ca urmare a unei oferte publice de cumpărare adresate tuturor deţinătorilor şi pentru toate deţinerile acestora, un acţionar minoritar are dreptul să îi solicite ofertantului care se află în una dintre situaţiile prevăzute la art. 206 alin. (1) să îi cumpere acţiunile la un preţ echitabil, conform art. 206 alin. (3) şi (4) din respectiva Lege. Preţul va fi determinat în conformitate cu prevederile art.206 alin. (3) din Lege; în situaţia în care este necesară numirea unui expert independent, costurile aferente vor fi suportate de către respectivul acţionar minoritar. Dreptul prevăzut la art. 207 din Legea nr. 297/2004 poate fi exercitat în termen de trei luni de la data închiderii ofertei.

Viza de aprobare aplicată pe documentul de ofertă publică de cumpărare nu are valoare de garanţie şi nici nu reprezintă o altă formă de apreciere din partea ASF cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzacţiile de încheiat prin acceptarea ofertei publice obiect al deciziei de aprobare; decizia de aprobare certifică numai regularitatea ofertei în privinţa exigenţelor legii şi ale normelor adoptate în aplicarea acesteia.

INTERMEDIAR,

SSIF INTERVAM S.A.

Ovidiu Sergiu POP

Preşedinte Director General

Ofertant,

ISRO PRIVACOM S.R.L. Bucureşti

Nicolae Valeriu Petrişor

Administrator

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb