Apa românească Aur'a se extinde pe pieţele din Macao şi Hong Kong

A.P.
Comunicate de presă / 14 iulie 2020

Apa românească Aur'a se extinde pe pieţele din Macao şi Hong Kong

Apa românească Aur'a va fi serivită pe mesele cazinourilor din Macao şi în hoteluri de cinci stele din Hong Kong. Mai mult, Aur`a va ajunge şi pe pieţele din Elveţia, Israel, Austria şi Tenerife. În unele hoteluri şi restaurante din SUA, Franţa şi Marea Britanie apa deja există, anunţă compania Aur'a Mineral Water, printr-un comunicat de presă.

Deşi pandemia a întârziat extinderea apei pe alte pieţe, lucrurile încep să revină la normal, astfel că din această vară apa românească va fi prezentă pe noi pieţe.

Apa Aur'a, premiată pentru al cincilea an consecutiv cu trei stele la Bruxelles, provine din Munţii Banatului, de la Ocna de Fier, şi este un produs premium destinat, în principal, pieţei HoReCa din România şi străinătate.

Horaţiu Rada, preşedintele Aur'a Mineral Water a declarat: "Pandemia de coronavirus a luat pe toată lumea prin surprindere, a generat multe schimbări şi a pus în aşteptare multe proiecte. Dar încet-încet lucrurile reintră în normal, reporneşte turismul, iar vara acestui an ne aduce deschiderea unor noi pieţe importante şi cu mare potenţial. Zilele acestea producem pentru Elveţia, unde Aur'a va ajunge curând. Aşteptăm să reintre totul în normal şi în Macao şi Hong Kong, unde apa Aur'a urmează să ajungă în celebrele hoteluri şi cazinouri de cinci stele. Am făcut primele livrări, însă condiţiile impuse de pandemie au dus la amânarea lansării oficiale pe aceste pieţe".

Odată cu repornirea sezonului turistic, apa din Munţii Banatului va fi prezentă şi în hotelurile şi restaurantele din Tenerife, precum şi în Italia, unde se pregăteşte lansarea oficială, fiind deja semnat un contract cu un distribuitor exclusiv. De asemenea, Aur'a urmează să fie exportată şi în Israel, ca produs certificat Kosher.

Aur'a s-a vândut bine în ultimele luni în SUA, Franţa şi Marea Britanie, cu toate restricţiile impuse de pandemia de Covid-19, conform comunicatului de presă.

Aur'a este singura apă din România premiată la Bruxelles de Institutul Internaţional pentru Gust şi Calitate cu trei stele de aur, în 2016 şi 2017, cu distincţia Superior Taste Award, şi cu Crystal Taste Award în 2018, distincţie ce revine unui număr limitat de produse din lume. Aur'a a beneficiat de recunoaşterea celor trei stele şi în 2019 şi 2020.

De asemenea, Aur'a este singura apă din România desemnată, din 2016, Trust Mark şi partener strategic al Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale din România. Din 2019, Aur'a face parte din elita apelor promovate la nivel global de Fine Water Society. La nivel naţional şi internaţional, Aur'a plată şi Aur'a carbogazificată sunt produse care se bucură de certificare Kosher Parve.

Compania Aur'a Mineral Water este localizată în comuna Ocna de Fier, judeţul Caraş-Severin şi are capital 100% românesc, fiind deţinută de oamenii de afaceri timişoreni Horaţiu Rada şi Eleodor Coptil. Investiţia face parte dintr-un proiect de 5 milioane de euro.

Aur'a este o apă natural alcalină cu pH de 8.25, care conţine coloizi de aur şi argint şi este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă, conchide comunicatul.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb