Aplicaţia Petal Maps uşurează experienţa de navigaţie oferind indicaţii sigure în excursii şi drumeţii

F.D.
Companii / 9 august 2022

Aplicaţia Petal Maps uşurează experienţa de navigaţie oferind indicaţii sigure în excursii şi drumeţii

Aplicaţia Petal Maps este destinată pentru utilizatorii care caută trasee noi în vacanţele pe care şi le-au plănuit vara aceasta. Petal Maps poate fi folosită atât pe smartphone-uri, cât şi pe smartwatch-uri din gama Huawei, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Petal Maps este instrumentul intern de cartografiere şi navigaţie al Huawei. Aplicaţia reprezintă un ghid la îndemână, care poate îndruma utilizatorii Huawei către locul dorit sau în direcţia corectă, fără ca aceştia să fie nevoiţi să planifice şi să reţină dinainte traseul. În perioada vacanţelor, aplicaţia este deosebit de eficientă în a găsi cel mai rapid şi eficient drum către obiectivele turistice.

Petal Maps identifică locul în care se află utilizatorul şi oferă acestuia informaţii pas cu pas, pe măsură ce călătoria continuă. Săgeţile şi instrucţiunile simple, cum ar fi "treceţi podul în 20 de metri", permit urmarea cu uşurinţă a indicaţiilor. În cazul urcării într-un autobuz sau taxi, aplicaţia va oferi o actualizare a condiţiilor de trafic şi va informa utilizatorul cât mai are până la următoarea intersecţie.

Aplicaţia de navigare de la Huawei ia în considerare şi spontaneitatea umană firească, astfel încât dacă utilizatorul se îndepărtează de traseul stabilit, pentru a găsi un restaurant recomandat sau pentru a vizita un magazin anume, aplicaţia se va reîncărca automat cu o serie de indicaţii noi, pentru a stabili cu rapiditate drumul înapoi. Iar dacă se întâmplă să o ia pe un drum greşit, Petal Maps va activa o vibraţie subtilă pe ceas pentru a atrage atenţia asupra traseului corect.

Bicicliştii şi şoferii pot apela la Petal Maps, întrucât aplicaţia îmbunătăţeşte navigaţia şi traseul ales, optând de fiecare dată pentru varianta cea mai eficientă. Utilizatorii primesc informaţii în timp real despre trafic, pentru a putea gestiona manevrele necesare cu maşina sau cu bicicleta fără să pună în pericol ceilalţi participanţi la trafic.

Utilizarea aplicaţiei Petal Maps pe smartwatch este recomandată şi părinţilor cu copii mici. Părinţii pot urmări indicaţiile de orientare dintr-o singură privire, iar atenţia lor rămâne în continuare asupra celor mici, pentru a putea ajunge cu bine la destinaţie, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb