Aproape 17 milioane lei pentru modernizarea a patru străzi din Cluj-Napoca

V.B.
Companii #Construcţii / 5 iunie 2014

Primăria Cluj-Napoca a adjudecat ieri licitaţia pentru execuţia lucrărilor proiectului "Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centru istoric", societatea Viarom Construct fiind desemnată câştigătoare, cu oferta financiară de 16.953.107,12 lei fără TVA (faţă de 24.291.200,72 lei fără TVA, cât reprezenta valoarea estimată), conform unui comunicat remis redacţiei.

Durata de execuţie a proiectului este de 14 luni. Vor fi modernizate străzile Memorandumului, Calea Moţilor, Avram Iancu şi I.C. Brătianu.

Pentru această licitaţie, au fost depuse 5 oferte: Antrepriza de reparaţii şi Lucrări ARL Cluj, Diferit - Kiat Group Construct, Napoca - Imob Lux Construct, Viarom Construct şi Construct Perom.

Primăria mai transmite că a fost respinsă ca fiind inacceptabilă oferta celor de la Napoca - Imob Lux Construct, din cauza nerespectării prevederilor HG 925/2006 (garanţia de participare a fost emisă pentru ofertantul "SCC Napoca SA" fără a reflecta faptul că ofertant este asocierea SCC Napoca SA cu ImobLux Construct). Ofertele firmelor SC ARL Cluj SA şi SC Construct Perom SRL au fost respinse, de asemenea, din cauza nerespectării cerinţelor caietelor de sarcini.

Criteriul de atribuire ''preţul cel mai scăzut'' a fost aplicat doar asupra ofertelor admisibile - cea a firmei Diferit SRL - Kiat Group Construct (19.772.290,60 lei fără TVA) şi a firmei SC Viarom Construct SA (16.953.107,12 lei fără TVA), se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb