Armenia şi Kazahstan au devenit adversari redutabili pentru tricolori

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 5 octombrie 2016

Armenia şi Kazahstan au devenit adversari redutabili pentru tricolori
  • document ataşat CLASAMENT GRUPA E
    apasă aici pentru a descărca.

    Partidele cu Armenia şi Kazahstan, ambele în deplasare, au devenit decisive pentru menţinerea echipei naţionale în cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia (2018). După semieşecul de pe propriul teren cu Muntenegru, încrederea suporterilor în "minunile" pe care le poate face Cristoph Daum, cel mai bine plătit selecţioner din istoria echipei naţionale, a scăzut considerabil. Cum la nivelul lotului schimbările faţă de "epoca Iordănescu" sunt minime, iar la nivelul exprimării pe gazon nu au apărut mari revoluţii, optimismul cu privire la dubla cu Armenia şi Kazahstan nu mai este la fel de ridicat ca înaintea partidei cu Muntenegru când toată lumea aştepta o victorie la scor. Cele două echipe sunt privite acum drept adversari redutabili, mai ales Kazahstanul care în primul meci a smuls un punct Poloniei, marea favorită a grupei, ceea ce spune destul de multe despre nivelul la care a ajuns fotbalul autohton. Astfel, obţinerea a patru puncte din această dublă nu mai reprezintă un semieşec, chiar dacă o parte dintre jucătorii tricolori declară răspicat că nici nu se gândesc să nu câştige toate punctele puse în joc. Atacantul Claudiu Keşeru este încrezător înaintea celor două meciuri: "Eu sunt foarte optimist, important e să credem în noi şi în şansa noastră. Trebuie să credem că putem obţine şase puncte, iar dacă după trei meciuri disputate vom strânge şapte puncte atunci putem spune că ne-am realizat obiectivul de la începutul acestei campanii. Toată lumea aşteaptă ca noi să câştigăm ambele meciuri, dar s-a văzut că au fost surprize".

    Pentru aceste două jocuri programate pe 8 octombrie (cu Armenia) şi 11 octombrie (Kazahstan), ambele de la ora 19:00, selecţionerul a convocat următorii 25 de jucători: portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra);fundaşi: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Valerică Găman (Karabukspor), Cosmin Moţi (Ludogorets), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Alin Toşca (FC Steaua Bucureşti), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua Bucureşti), Iasmin Latovlevici (Karabukspor); mijlocaşi: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (FC Steaua Bucureşti), Andrei Prepeliţă (FC Rostov), Dorin Rotariu (Dinamo); atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La CoruZa), Claudiu Keşeru (Ludogorets), Denis Alibec (Astra).

    De la primul antrenament al tricolorilor a lipsit mijlocaşul Alexandru Maxim, echipa sa VfB Stuttgart a avut meci luni seară cu Furth, dar ieri s-a alăturat şi acesta lotului. Pentru meciul de sâmbătă există şi o primă veste bună, vedeta armenilor, Henrikh Mkhitaryan, jucător cumpărat de Manchester United pentru 31.000.000 de euro, nu a fost convocat de selecţionerul Varuzhan Sukiasyan, deoarece vine după o accidentare care l-a ţinut o perioadă mai lungă pe tuşă. Echipa naţională se pregăteşte la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia până vineri când este programată plecarea în Armenia.

    Opinia Cititorului ( 1 )

    1. Din pacate, pentru noi au devenit adversari redutabili toate echipele pe care, altadata, ne intrebam cu ce scor fluviu le vom bate!

      In toate sporturile se intampla acelasi fenomen.

      Ba chiar si in handbal, gimnastica sau canotaj, unde eram multiplii campioni, am devenit anonimi. 

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    14 Aug. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9761
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
    Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    hipo.ro
    energyexpo.ro
    roenergy.eu
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb