Astra Asigurări plăteşte daunele din inundaţii

F. A.
Bănci-Asigurări / 8 iulie 2010

Compania Astra Asigurări începe azi plăţile pentru 88 de dosare de daună instrumentate în Suceava şi 17 dosare instrumentate în judeţul Botoşani. Despăgubirile ce se vor plăti pe aceste dosare sunt în sumă de 777.600 lei, informează un comunicat remis redacţiei.

"Prin campaniile de produse pe care le-am derulat în ultimii ani şi prin canalele de distribuţie pe care le-am abordat, am încercat să conştientizăm publicul larg asupra necesităţii asigurării locuinţei şi a bunurilor. Faptul că peste 1.180.000 de români au ales în 2009 Astra Asigurări ca asigurator al locuinţei înseamnă că, în parte, am reuşit acest lucru. Noi am dezvoltat produse pentru nevoi multiple de asigurare. Preţurile sunt modice şi se calculează în funcţie de valoarea locuinţei asigurate. Sigur, nu stă în puterea noastră să oprim furia naturii, însă este în puterea noastră, ca asigurator, să minimalizăm dramele pe care le vedem azi cu toţii şi suferinţa atâtor oameni care au rămas fără nimic după o viaţă de muncă grea", a declarat Radu Mustăţea, Preşedinte Directorat Astra Asigurări.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Mie mi s-au parut cam scumpi Astra. Or fi ei seriosi dar raman la asiguratorul meu preferat cu care am incheiat polite de-a lungul a 7 ani de zile si n-am fost dezamagit. ASIROM-ul este un asigurator perfect pt oamenii seriosi care nu doresc sa-si bata capul in caz de accident. RCA-CASCO este o polita excelenta pt oricine nu vrea sa aiba batai de cap cu asiguratorul vinovatului. Asa imi las asiguratorul sa-si recupereze dauna.

    1. Nu ma intereseaza atata timp cat asiguratorul imi rezolva problemele in cazul unui accident. ASIROM are pachetul RCA-CASCO, care ma scuteste de la a mai alerga pe la asiguratorul vinovatului, iar in plus de asta este asiguratorul pe care il mentin de 7 ani si pana acum.

    cata ingrijorare fata de dramele oamenilor si fata de suferinta oamenilor.. pai daca aveti peste 1 milion 180 de mii de case din total 2 mil asigurate in total in Romania..cum de aveti doar 12 % din numarul de case despagubite din totalul caselor despagubite de toti asiguratorii de 3500..,afica doar 350... ASIROMul are peste 1000 de case de despagubit si peste 4.5 mil de RON de despagubit in timp ce ASTRA s-a scremut sa despagubeasca 350 din 1 milion 180 de mii..?? Cum ati facut politele, la ce clienti, aia din varf de munte..?? Nu va e rusine sa inselati oamenii, sa va arogati rezultate pe care le declarati mai intai valide si apoi va obligati angajatii sa plateasca polite refuzate de clienti din buzunare? Nu v-ati pus inspectorii sa plateasca sute de mii de case din buzunare ca sa aveti cifra..dar clientii habar nu aveau ca au asigurare?

    Nu ati obligat abonatii Romtelecom sa aiba asigurare la Astra cam 800000 de abonati, dupa care ati tacut chitic cand au venit inundatiile? Nu doar 3500 de case erau asigurate, sute de mii de abonati Romtelecom din zonele afectate erau asigurati.. conform PR Romtelecom..problema este ca nu ii despagubiti, nici macar nu stiau sarmanii ce asigurari le-ati trimis prin plic.... deci nu mai minimalizati dramele, minimalizati-va tupeul si lipsa de caracter ca si ipocrizia..unde sunt ratiunea, profesionalismul si bunul simt la adresa clientilor pe care vi-i arogati prin metode discutabile cel putin daca nu nelegale..  

    1. Ca bine ziceti, ce tupeu au impostorii astia.. doar la faina le e gandu.. la clienti, ba..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb