Atra Doftana se va deschide pe 1 august în Valea Doftanei

F. A.
Comunicate de presă #Turism / 18 iulie 2011

Atra Doftana se va deschide pe 1 august în Valea Doftanei

Începând din luna august, Valea Doftanei găzduieşte cel mai avangardist Design Hotel destinat turismului corporate din România, Atra Doftana, proiect care a fost premiat recent de către Ordinului Arhitecţilor pentru arhitectură social-culturală, în cadrul celei de-a noua ediţii a Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011, arată un comunicat de presă.

Proiectul a fost realizat în urma unei investiţii totale de aproximativ 1.000.000 euro şi oferă o alternativă premium la turismul corporate.

Din valoarea totală a investiţiei, o cotă de aproximativ 20%, corespunzătoare unui cuantum de 780.000 lei, este finanţată prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) - măsura 313 pentru Încurajarea activităţilor turistice.

"În urma numeroaselor călătorii pe care le-am efectuat de-a lungul anilor, am sesizat lipsa unităţilor turistice care, dincolo de a răspunde nevoilor turiştilor din zona de business, reuşesc să le anticipeze şi să le depăşească. Astfel, am decis să investim într-un resort exclusivist pe Valea Doftanei, care să respecte standardele exigente de calitate, să permită organizarea atât a reuniunilor de afaceri, cât şi a vacanţelor, să fie situat într-un spaţiu relaxat, aproape de natură, nepoluat, dar totodată să fie uşor accesibil din principalele centre business din ţară - Cu alte cuvinte, ne-am dorit un proiect care să permită îmbinarea turismului de business cu ceea ce noi am numit < turism de stare >", a declarat Emil Munteanu, managing partner şi unul dintre acţionarii Top Resorts.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb