Au fost autorizate primele trei societăţi de pensii ca administratori de fonduri de pensii private

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 26 iulie 2007

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat autorizarea ca administrator a fondului de pensii administrat privat pentru primele trei societăţi de pensii: ING Fond de Pensii SA, Aviva Societate de Administrare a unui fond de pensii privat SA, Allianz - Ţiriac Pensii Private, cu menţiunea că S.C. ALLIANZ-ŢIRIAC este autorizată atât pentru administrarea fondurilor de pensii facultative, cât şi pentru administrarea unui fond de pensii administrat privat, în baza Normei nr.13/2007 privind autorizarea societăţii de pensii ca administrator al fondurilor de pensii facultative şi al unui fond de pensii administrat privat.

Aşa cum este stabilit în Legea nr.411/2004 şi în normele de aplicare ale acesteia, în cadrul procesului de autorizare a societăţii de pensii ca administrator se realizează şi autorizarea primului pros­pect al schemei de pensii administrate privat elaborat şi propus de către administrator. Astfel, a fost aprobată autorizarea prospectului schemei de pensii administrate privat pentru fondul de pensii administrat privat pentru cei trei administratori autorizaţi.

De asemenea, odată cu autorizarea prospectelor schemelor de pensii administrate privat, s-a aprobat şi avizarea actelor individuale de aderare anexate prospectelor schemelor de pensii adminis­trate privat: autorizarea prospectului schemei de pensii adminis­trată privat a Fondului de pensii administrat privat ING, adminis­trat de S.C. ING FOND DE PENSII S.A.; autorizarea prospectului schemei de pensii administrată privat a Fondului de pensii adminis­trat privat PENSIA VIVA, administrat de S.C. AVIVA Societate de Administrare a unui fond de pensii privat; autorizarea prospectului schemei de pensii administrată privat a Fondului de pensii administrat privat AZT VIITORUL TĂU Fond de Pensii Administrat Privat, administrat de S.C. ALLIANZ-ŢIRIAC Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii facultative S.A.

Totodată, Consiliul CSSPP a aprobat autorizarea ca broker de pensii private, în vederea desfăşurării activităţii de marketing al fondului de pensii administrat privat, a S.C. SALVE CLUB BROKER DE PENSII PRIVATE S.R.L.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb