AU SPART GHEAŢA? Sky Tower anunţă, în sfârşit, doi noi chiriaşi

VLAD PÎRVU
Ziarul BURSA #Companii / 15 octombrie 2013

Sky Tower anunţă, în sfârşit, doi noi chiriaşi

Concernul Raiffeisen Property Holding International (RPHI), proprietarul Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din ţara noastră, a anunţat, ieri, doi noi chiriaşi pentru construcţia din bulevardul Barbu Văcărescu. Astfel, etajul 17 al clădirii a fost închiriat de către compania Tinmar-Ind, cel mai mare comerciant privat de electricitate din România, iar din data de 21 octombrie, în Sky Tower se va deschide şi restaurantul cu specific spaniol Entre Aromas. Până la această dată, clădirea avea un singur chiriaş extern din afara grupului austriac, compania de servicii tehnologice în industria turismului Amadeus ocupând un spaţiu de 366 metri pătraţi la etajul 19 al clădirii la jumătatea lunii august a anului curent. În Sky Tower îşi desfăşoară activitatea şi Raiffeisen Bank, aceasta ocupând şase etaje în cadrul imobilului (de la 2 la 7) care totalizează 37 de nivele.

Compania Tinmar-Ind va prelua un etaj întreg, cu o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi. Tinmar-Ind a fost înfiinţată în 2001 şi este cel mai mare furnizor privat de energie electrică din România, având operaţiuni şi în Ungaria, Grecia, Serbia, Bulgaria, Austria şi Germania. Potrivit datelor ANRE citate de comunicatul transmis de RPHI, Tinmar-Ind a înregistrat, în martie anul acesta, o cotă de piaţă de 7,29% pe segmentul concurenţial al pieţei de energie.

Restaurantul cu specific spaniol Entre Aromas va avea o capacitate de 100 de locuri şi se va desfăşura pe trei nivele. Acesta va funcţiona zilnic, de dimineaţa până la miezul nopţii, începând cu lunea viitoare.

Clădirea de birouri Sky Tower are o înălţime de 137 de metri şi dispune de un spaţiu închiriabil de 41.200 de metri pătraţi, echivalentul, în medie, a 1.200 de metri pătraţi pe etaj.

Raiffeisen Property International (RPI) se axează pe proiecte imobiliare comerciale în Austria şi Europa Centrală şi de Est şi are peste 25 ani de experienţă în construcţia de sedii comerciale în oraşe precum Budapesta, Bucureşti, Kiev, Varşovia, Praga, Bratislava, Sofia, Belgrad, Viena. RPHI activează ca investitor, dar oferă şi servicii imobiliare prin RPI.

"Promenada Mall", inaugurat mâine

Promenada Mall, situat în noul complex Floreasca City, va fi inaugurat mâine, cu ocazia unui eveniment la care vor participa atât conducerea dezvoltatorului, cât şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale. Investiţia totală se ridică la peste 130 de milioane de euro şi a fost realizată de către dezvoltatorul imobiliar austriac Raiffeisen Evolution. Construcţia clădirii este realizată pe şase niveluri, primele două etaje subterane fiind destinate parcării, restul de patru etaje fiind destinate zonei comerciale, care este întinsă pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi. Parcarea "Promenada Mall" va avea o capacitate de 1.300 de locuri. Execuţia proiectului a fost atribuită, la finalul anului 2011, constructorului austriac Strabag. De asemenea, design-ul clădirii este unul avangardist, semnat de biroul de arhitectură românesc B23T.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb