Austria prelungeşte lockdown-ul până la 24 ianuarie

G.U.
Internaţional / 4 ianuarie 2021

Austria prelungeşte lockdown-ul până la 24 ianuarie

Austria a renunţat la planul de a permite oricărei persoane care prezintă un test negativ la coronavirus să iasă din lockdown cu o săptămână mai devreme, ceea ce echivalează cu prelungirea restricţiilor şi menţinerea restaurantelor şi a magazinelor cu produse neesenţiale închise până la 24 ianuarie, transmit astăzi Reuters şi APA, potrivit Agerpres.

Decizia intervine după ce partide din opoziţie au blocat un proiect de lege care ar fi permis ca persoanele ce puteau face dovada unui test negativ să iasă mai devreme din lockdown, a indicat ministrul sănătăţii, Rudolf Anschober.

Nu este clar deocamdată dacă şi şcolile vor rămâne închise până la 24 ianuarie sau se vor putea redeschide la 18 ianuarie, aşa cum era prevăzut, conform Agerpres.

Proiectul de lege prevedea ca persoanele cu test negativ să poată participa la evenimente culturale sau sportive, frecventa restaurante, frizerii şi magazine cu produse neesenţiale cu o săptămână mai devreme faţă de data de sfârşit a lockdown-ului, 24 ianuarie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Guvernul Kurz(Soros) are de răspuns însă la intrebarea:dacă totul este inchis(și este) cum creste nr infectări lor.? La fel și în Germania. Nesimțirea și masurile de represiune a guvernului la adresa populației proprii încep sa fie din ce în ce mai mari. De aceea protestele s-au înmulțit în toate marile orase(ieri în Viena), și mai urmează și altele. Ca și referendumul din 18-24 ianuarie asupra nediscriminării celor ce refuza distrugerea integrității corporale prin orice mijloc medical, chimic, biologic, electronic, etc. Politia și proprietarii de firme, magazine, restaurante, au refuzat sa facă controalele testați lor (testați "de buna voie" bineînțeles, altfel nu au acces nicăieri). De aceea blocarea din partea opoziției. De aici pina la discriminarea pe baza vaccinului nu mai este mult.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb