Austriecii vor dezvolta un parc logistic la Timişoara

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 4 iunie 2007

Grupul austriac Eyemaxx şi Immoeast au demarat lucrările la primul parc industrial modern din Timişoara - Log Center, dezvoltat pe o suprafaţă de 12 hectare în apropierea aeroportului, se arată într-un comunicat al companiei imobiliare care promovează proiectul, Colliers International.

Cu o suprafaţă totală de depozitare de aproximativ 51.000 metri pătraţi şi 11.000 metri pătraţi de spaţii de birouri, LOGCenter va fi unul din cei mai importanţi furnizori de spaţii industriale din zona Timişoarei, se menţionează în comunicat. LOG Center furnizează unităţi de depozitare cu suprafeţe începând de la 1.000 metri pătraţi. Faza I de dezvoltare cuprinde o suprafaţă totală de 18.000 mp, care vor fi livraţi până la finele lui 2007. Pentru faza a doua, investitorii au prevăzut extinderea parcului logistic cu 33.000 mp. Eyemaxx este un grup austriac de dezvoltare în domeniul imobiliar cu cu proiecte de amploare în România şi alte ţări din Europa Centrală şi de Est. Grupul este specializat în dezvoltări logistice, centre comerciale şi clădiri de birouri.

LOG Center Timişoara beneficiază de acces direct la drumul european E70, iar Timişoara este situată pe coridorul IV de transport pan-european care leagă Dres­da/ Nurenberg - Praga -Viena/Bratislava - Budapesta - Arad - Craiova - Bucureşti -Constanţa/Sofia - Salonic/Plovdiv - Istanbul. Un alt avantaj important al acestei locaţii este legătura directă cu Europa, asigurată de cursele aeriene de pe Aeroportul "Traian Vuia" care leagă săptămânal Timişoara de 28 de destinaţii internaţionale, la care se adaugă 9 interne.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb