Avocat din Iaşi, reţinut după ce a condus beat, a omorât un pieton şi a fugit de la locul accidentului

Mathias Klein
Miscellanea / 18 septembrie 2016

Avocatul Iulian Gafon şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică în spatele gratiilor, după ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, şi a accidentat mortal un bărbat, aflat pe trecerea de pietoni, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vajiac, a precizat că, sâmbătă seară, avocatul în vârstă de 32 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a lovit două persoane aflate pe trotuar, în zona Belvedere, care aşteptau culoarea verde a semaforului la trecerea de pietoni.

Gafon, care a fost avocatul fostului primar Gheorghe Nichita, a fugit de la locul accidentului, el fiind prins în mai puţin de o oră în zona unui hypermaket din cartierul Nicolina, a mai spus oficialul IPJ Iaşi.

''Şoferul, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe trotuar, unde a acroşat două persoane care aşteptau la semafor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea permisul reţinut din luna iunie, după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului", a adăugat Anca Vajiac.

Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosit la locul accidentului a găsit un bărbat în vârstă de 57 de ani în stop cardio respirator şi o femeie de 42 de ani grav rănită. Bărbatul nu a răspuns pozitiv la manevrele de resuscitare, medicii declarând decesul. Soţia bărbatului decedat în accidentul rutier a fost transportată în stare de şoc la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon, pentru investigaţii de specialitate.

La spital a fost dus şi avocatul, unde i-au fost recoltate teste biologice. Şoferul a fost testat şi cu aparatul, care a indicat o valoare de 1,23 la mie.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb