Banca Internaţională de Investiţii a finanţat grupul Medicover

S.B.
Bănci-Asigurări / 3 iunie 2021

Banca Internaţională de Investiţii a finanţat grupul Medicover

Banca Internaţională de Investiţii a devenit creditor în cadrul emisiunii Schuldscheindarlehen (SSD) a Grupului Medicover, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Helaba - Landesbank Hessen-Thueringen, Frankfurt - un vechi partener al Băncii pentru plasamente private şi sectorul SSD - a acţionat în calitate de unic intermediar pentru tranzacţie.

Grupul va aloca sumele din tranşa pe zece ani desemnată a Băncii pentru modernizarea tehnologică şi expansiunea viitoare a operaţiunilor sale în regiunea Europei Centrale şi de Est, în principal, în trei dintre statele membre ale BII: Ungaria, România şi Slovacia. Prin urmare, una dintre caracteristicile tranzacţiei este obţinerea efectului de integrare.

În aceste ţări, Medicover operează în prezent 30 de clinici, 15 laboratoare de diagnosticare şi 3 spitale mari, furnizând servicii medicale high tech pentru public.

IIB şi Grupul Medicover colaborează din 2019, când Banca a oferit pentru prima dată finanţare pentru dezvoltarea unităţilor sale medicale în România.

Volumul total al investiţiilor alocate de Banca Internaţională de Investiţii în sprijinul dezvoltării acestui sector cheie în state membre din Europa, prin Grupului Medicover, totalizează 40 milioane de euro.

"Aceaste tranzacţii sunt deosebit de importante deoarece implementarea lor susţine pe deplin misiunea unei organizaţii multilaterale de dezvoltare şi contribuie la atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU (SDG), în acest caz, SDG - 3 "Sănătate şi bunăstare".

"Grupul Medicover, alături de sistemul sanitar de stat, joacă un rol vital în protejarea de şi educarea populaţiei cu privire la virus, precum şi la implementarea unui program de testare rapid şi de încredere, pe scară largă. Prin extinderea finanţarea clientului nostru, ne asigurăm că va continua această muncă importantă pe teritoriul statelor membre IIB", a comentat Nikolay Kosov, preşedinte al Consiliului de Administraţie al IIB.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb