Banca Italo Romena a inaugurat Agenţia Baia Mare

M.M.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 20 octombrie 2008

Banca Italo Romena continuă planul de expansiune teritorială, inaugurând a şaisprezecea agenţie, în Baia Mare, anunţă un comunicat de presă remis redacţiei. Banca Italo Romena, parte a Grupului Veneto Banca, este deja prezentă în principalele centre urbane din România prin agenţiile din Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Oradea, Braşov, Alba Iulia, Arad, Bacău, Constanţa, Craiova, Iaşi, Ploieşti, Piteşti şi Sibiu.

Antonio Bianchin, directorul general al băncii, a declarat: "Valorile prezentate în bilanţul semestrial atestă dezvoltarea constantă a Băncii, ce continuă să îşi consolideze poziţia de bancă de referinţă pentru clientela italiană care investeşte în România şi se afirmă în mod progresiv în randurile clientelei româneşti. Volumul creditelor demonstrează atenţia pe care Banca Italo Romena o acordă celor ce trăiesc şi muncesc în România; o atenţie ce este răsplătită, dacă este să luam în considerare creşterea semnificativă a volumelor depozitelor, ca o mărturie a încrederii crescânde în noi a ţării în care activăm". Produsul bancar brut marchează o creştere de +71,6% raportată la baza anuală, de la 725 milioane în iunie 2007 la 1,25 miliarde de euro în prezent . Indeosebi, finanţările au crescut de la 459 milioane în iunie 2007 la 861 milioane în 2008, înregistrându-se o majorare de +87,8% iar atragerea directă de fonduri creşte cu 43,9 procente faţă de iunie 2007, înregistrând 383 milioane de euro faţă de 266 în 2007. Odată cu creşterea volumelor administrate şi profitul net a înregistrat o majorare de la 4,96 milioane de euro în 2007 la 9,85 în iunie 2008, cu un plus de 98,7%.

"Banca Italo Romena - afirmă preşedintele Franco Antiga - din 2001, de când face parte din Grupul Veneto Banca, a adoptat un anumit model, bazat pe o creştere prudentă şi ponderată, ce prevede o consolidare puternică a activităţii în fiecare zonă în care sunt prezente agenţiile noastre. Continuăm planul de implicare în realitatea locală, prin cultivarea raporturilor cu clientela şi prin îmbunătăţirea permanentă a calităţii produselor şi serviciilor pe care le oferim clienţilor."

Grupul Veneto Banca este un grup bancar italian coordonat de Veneto Banca Holding, din care fac parte, în Italia: Veneto Banca, ce operează în zona Nord Est şi la Roma; Banca di Bergamo şi Banca Popolare di Monza e Brianza în Lombardia; Banca Popolare di Intra în zona Nord Vest; Banca Meridiana în Puglia şi Basilicata.

În Europa de Est Grupul Veneto Banca este prezent în România cu Banca Italo Romena, in Croatia cu Veneto Banka, in Republica Moldova cu Eximbank, in Albania cu BIS, Banca Italiana de Dezvoltare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb