Banca româno-americană, Romanian International Bank, deschide sucursala Ştefan cel Mare

comunicat
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 17 iulie 2007

Romanian International Bank (RIB) a deschis luni,16 iulie 2007, cea de a 26-a sucursală a bancii - sucursala Ştefan cel Mare din Bucureşti având ca strategie dezvoltarea segmentului de clienţi retail şi IMM al băncii.

Noua sucursală va putea pune la dispoziţia clienţilor toate produsele din portofoliul R.I.B de la operaţiuni bancare standard (conturi curente, depozite bancare, credite şi carduri, operaţiuni de schimb valutar şi transfer internaţional de bani) până la credite şi soluţii financiare complexe. "Romania este o piaţă bancară în continuă creştere şi la fel sunt şi nevoile clienţilor persoane fizice şi IMM-uri care constituie o categorie cheie de clienţi pentru Romanian International Bank. Banca noastră va veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi cu unele dintre cele mai performante produse şi servicii" a afirmat Ion Niţu, preşedintele Romanian International Bank.

Romanian International Bank este o bancă cu un capital majoritar american, având ca actionar principal pe familia Roberts, acţionarul majoritar al băncii americane, Merchants Bank of California N. A. Banca se află pe piaţă din anul 1998 şi operează în acest moment prin 26 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti(12) şi în ţară, aflându-se într-un amplu proces de dezvoltare a reţelei de unităţi. Strategia de dezvoltare a băncii prevede, ca până la sfarsitul anului 2007, banca să opereze printr-o reţea teritorială de 33 de unităţi, extindere ce va fi sustinută şi prin dezvoltarea şi îmbunatăţirea produselor şi serviciilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Buna ziua! Fiul meu este in SUA, are un cont intr-o banca de acolo in care i se vireaza veniturile salariale, poate scoate banii din acel cont cand se intoarce in Romania, prin banca dvs., cu cardul din SUA? Daca da, care sunt taxele/comisioanele pentru o astfel de transzactie? Daca nu, ce ar trebui sa faca in conditiile deschiderii unui cont la banca dvs.?

    Astept urgent raspunsul dvs!  

    Cu multumiri!

    Nr. de contact 0766249000 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb