Bank of America angajează personal pentru rezolvarea creditelor ipotecare neachitate

F.A.
Ziarul BURSA #Internaţional / 25 iunie 2010

Bank of America Corp., al doilea creditor ipotecar din Statele Unite, a angajat 2.000 de persoane, începând din luna aprilie, pentru a se ocupa de clienţii care au probleme în a-şi plăti creditele ipotecare, a declarat un membru al conducerii băncii, informează Bloomberg, potrivit Agerpres.

Bank of America are acum peste 18.000 de lucrători în divizia "default management", cu 60% mai mulţi faţă de ianuarie 2009, a declarat Barbara Desoer, preşedintele diviziei împrumuturi ipotecare şi asigurări. Aceşti angajaţi se ocupă de aproximativ 100.000 de apeluri telefonice pe zi, a precizat ea.

Wells Fargo & Co., cel mai mare creditor ipotecar din SUA, Bank of America şi alte companii au angajat mii de persoane şi au mutat personal de la alte departamente pentru a se ocupa de clienţii care au contractat credite şi şi-au pierdut locurile de muncă sau li s-au redus veniturile. Băncile au reintrat în posesia unui număr record de 257.944 de case, cu 35% mai multe decât anul trecut, conform RealtyTrac Inc. Peste o cincime din creditele ipotecare au avut o valoare mai mare decât cea a caselor, conform Zillow.com.

"Având în vedere gravitatea impactului recesiunii asupra proprietarilor de case, un mare număr de clienţi vor pierde drepturile asupra casei în care locuiesc în următorii doi ani", a declarat Barbara Desoer. "Trebuie să dovedim compasiune şi să ajutăm în mod responsabil pe acei clienţi care şi-au epuizat opţiunile şi nu-şi mai pot permite să stea în propriile case".

Bank of America, cu sediul în Charlotte, Carolina de Nord, se ocupă cu aproape 14 milioane de credite ipotecare, aproximativ o cincime din creditele ipotecare din SUA, mai mult decât orice alt creditor ipotecar al statului american. 1,4 milioane de clienţi sunt în întârziere cu plata creditelor ipotecare, cu peste 60 de zile, a precizat Barbara Desoer.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb