Barul Heineken pe roţi ajunge la Bucureşti!

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 19 august 2008

Heineken îşi surprinde din nou consumatorii, aducând pentru prima oară în România Barul de Gheaţă pe roţi, o adevărată inovaţie Heineken. Barul de Gheaţă pe roţi a ajuns în România după un mediatizat tur al Europei! A colindat ţara, de la Constanţa la Cluj şi Timişoara, iar pe 21 august îşi va deschide porţile bucureştenilor. Barul va fi deschis între 21 şi 24 august, în parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), de la ora 15:00 la ora 22.00. Accesul este permis persoanelor de peste 18 ani.

Barul de Gheaţă pe roţi este marea surpriză a campaniei "Heineken Served Extra Cold" de anul acesta - un camion minune care oferă o experienţă memorabilă a berii Heineken: trăirile sunt la intensitate maximă, într-un decor surprinzător. Dacă afară temperatura ar putea atinge 40°C, barul pe roţi Heineken ne aduce o experienţă unică: experienţa Extra Cold, la o temperatură de -8°C.

La intrarea în bar vizitatorii vor primi o căciulă şi o haină călduroase. Echipaţi vor trece apoi prin toate camerele extra cold. Ultima cameră, cea care stârneşte cele mai multe poveşti, este camera de răcire - aici vor putea savura un Heineken served Extra Cold la o temperatură de -8°C. Experienţa Extra Cold nu trebuie să se sfârşească însă odată cu turul: la terasa Heineken, bucureştenii vor putea savura un Heineken Served Extra Cold, de data aceasta într-un decor obişnuit, la o temperatură normală.

Barul Heineken de Gheaţă face înconjurul Europei, pornind din Amsterdam şi continuându-şi drumul prin Germania, Grecia, Polonia, Spania şi multe alte ţări, vizitând peste 20 de oraşe europene.

Heineken Served Extra Cold este o nouă experienţă, un nou mod de a servi berea Heineken. Heineken served Extra Cold poate fi savurată atât la coloanele de draught îngheţate, cât şi din frigiderele la sub zero grade.

De peste 130 de ani, Heineken continuă să rămână unul dintre cele mai valoroase branduri din lume, fiind prezent în aproape fiecare ţară de pe glob. În România, brandul Heineken face parte din portofoliul HEINEKEN ROMANIA SA, împreună cu Zipfer, Gösser, Schlossgold, Silva, Ciuc, Golden Brau şi Bucegi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb