BĂSESCU: "Legea carantinei e proastă, dar Avocatul Poporului exagerează"

J.P.
Miscellanea / 10 august 2020

"Legea carantinei e proastă, dar Avocatul Poporului exagerează"

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că noua lege a carantinei este una proastă, însă susţine că Avocatul Poporului exagerează cu contestarea la Curtea Constituţională.

​ "Legea e proastă şi eu o etichetez ca fiind proastă pentru că trebuie să vină un medic din afară, de la DSP, în locul medicului curant, să spună dacă omul pleacă sau nu din spital, pe urmă se poate duce la judecător... Adică am făcut din actul medical, care trebuie să fie extrem de prompt, o birocraţie de tip românesc, care nu există nicăieri, ca să fim clari. Pe de altă parte însă, cred că doamna Weber exagerează, e prea mult! Adică nu poţi să nu laşi Guvernului mijloacele cu care se simte el confortabil. Este foarte adevărat că există tratatul interguvernamental cu regulamentaul sanitar internaţional, care vizează exact modul de acţiune a statelor în timpul pandemiilor, şi există Decizia nr. 1.082 din 2013 a Parlamentului şi a Consiliului UE, care de asemenea tratează la nivel european problema pandemiilor. Deci aveam instrumente de lucru suprastatale, care erau obligatorii pentru noi. Mă rog, se simt ei bine cu această lege. N-o pot ataca la nesfârşit. Cred că cel mai bun lucru pe care îl are de făcut Curtea Constituţională este să programeze pentru a dezbate această plângere peste vreo doi ani", a declarat Băsescu la B1 TV.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Băsescu are dreptate. Dna Weber exagerează. Anticipat consider că opinia lui țepeș, care cu siguranță va veni e opinia unui măscărici!

    1. Băsescu e o scursura de turnător și tradator de țară. Dacă nu era sclavul Vestului ajungea de mult la latrina istoriei.

      Avocatul poporului daca sesizează CCR o face in baza legala, cu argumente juridice. Regimul fascist Iohannis-Orban încalcă consecvent mai multe legi in domeniul drepturilor omului, începând cu Constituția. De aceea și-o vor fura la vot. 

    Mascariciule, traiesti intr-o lume paralela, niciodata nu te-ai pus in pielea cetateanului care plateste taxe pentru prostiile debitate de voi , am avut incredere in tine, te-am votata si ne-ai tradat, sper sa nu mai ajungi in nici o functie de ever, mai bine du-te si creste-ti nepotii, sayonara!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb