BCR deschide un punct de lucru la Vaslui pentru cumpărarea de aur

D.U.
Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 14 martie 2007

BCR a achiziţionat de la populaţie o cantitate de circa 200 kg aur

Banca Comercială Română (BCR) a deschis un punct de lucru pentru cumpărarea de aur de la populaţie şi agenţi economici, la BCR Sucursala Judeţeană Vaslui. Aceasta este a 16-a unitate BCR care oferă această facilitate, unică de altfel în România, după Sucursala Lipscani din Bucureşti şi sucursalele judeţene Arad, Argeş (Piteşti), Bihor (Oradea), Brăila, Braşov, Cluj, Dolj (Craiova), Harghita (Miercurea Ciuc), Sălaj (Zalău), Sibiu, Suceava, Teleorman (Alexandria), Vrancea (Focşani) şi la Sucursala Central din Târgu Mureş.

Clientul, persoană fizică sau juridică, se prezintă cu obiectele din aur pe care doreşte să le tranzacţioneze, la ghişeul de metale preţioase de la unitatea BCR, iar angajatul băncii efectuează analiză pentru stabilirea obiectelor din aur ce pot fi achiziţionate. Obiectele din aur se achiziţionează pe loc cu eliberarea numerarului în lei. În cazul în care clientul nu este de acord cu tranzacţia, obiectele sunt restituite pe loc acestuia.

Aurul poate fi sub formă de monede din aur, emise în România şi în alte ţări sau fragmente din astfel de monede, medalii comemorative româneşti şi din alte ţări, specificate în cataloage, lingouri şi bare din aur, bijuterii şi obiecte din aur de minim 14 K, benzi din aur dentar, precum şi aur de 14, 18, 20, 23.6 karate, ca şi de 22 karate pentru benzi dentare şi monede.

BCR afişează zilnic, pe lângă cursul valutar de la casele de schimb, şi cursul de cumpărare pentru aurul de 24 karate. În situaţia în care clientul vinde aur cu un număr de karate inferior celui de 24 de karate, suma în lei ce se eliberează va fi corespunzătoare numărului de karate respectiv. BCR nu cumpără aur cu mai puţin de 14 karate şi nici alte metale sau pietre preţioase.

BCR este singura bancă comercială din România care efectuează serviciul de cumpărare aur de la populaţie şi agenţii economici.

BCR a achiziţionat de la populaţie şi agenţi economici, de la lansarea produsului (20 decembrie 2004) şi până în prezent, o cantitate de circa 200 kg aur.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb