BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George, printr-un parteneriat cu Banqup

G.D.
Bănci-Asigurări / 29 martie 2023

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George, printr-un parteneriat cu Banqup

Banca Comercială Română anunţă o nouă extindere a ecosistemului digital George către produse bancare şi non-bancare, printr-un nou parteneriat cu Banqup, platforma software de administrare şi facturare pentru antreprenori, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, antreprenorii şi SME-urile pot gestiona acum mult mai eficient documentele financiare. Timpul pierdut la arhivare, procedurile greoaie şi consumatoare de energie se transformă în câteva atingeri de ecran sau click-uri, pe interfeţe prietenoase, accesibile oricui. Iar experienţa este una dinamică, cu posibilităţi de optimizare continuă în raport cu utilizatorii.

"Suntem mai mult decât bucuroşi să putem extinde, din nou, beneficiile şi serviciile la care pot apela antreprenorii pe platforma digitală George, la doar o atingere de ecran distanţă. Pe lângă produsele bancare, am deschis platforma către partenerii noştri din servicii conexe, cum ar fi abonamente medicale pentru angajaţi, tichete de masă, semnătură digitală calificată, soluţii de plată mobile şi altele.

În acest ecosistem în continuă dinamică, era clar nevoie de o soluţie inovatoare de administrare a documentelor şi facturare, aşa cum este Banqup, pe care antreprenorii o vor găsi super utilă. De la lansare şi până în prezent, i-am adăugat lui George peste 250 de funcţionalităţi, fiind aplicaţia bancară cu cel mai mare rating din România în magazinele mobile", spune Mihai Sandu, Şef Departament Vânzări Digitale şi Parteneri, BCR.

"Banqup este o soluţie inovatoare de facturare electronică, plăţi electronice şi gestiune a documentelor. Ca să venim în sprijinul antreprenorilor cu o soluţie completă, am dezvoltat această platformă menită să le uşureze activitatea. Antreprenorii locali sunt pivotali în avansul oricărei societăţi, cu atât mai mult a celei româneşti.

Am putea spune că în momentul în care am lansat platforma, am deblocat un mecanism şi am potenţat capacitatea şi mobilitatea antreprenorului. Neîngropat în hârtii, el devine creativ, câştigă timp şi toată societatea are şanse să se aliniaze rapid la standardele europene", a declarat Tom Van Acker, General Manager, Unifiedpost Group.

Banqup este disponibil acum gratuit de pe platforma George, în magazinul aplicaţie, fiind prezentă simultan în magazinele AppStore sau Google Play.

O noutate pe piaţa românească, Banqup este un produs al Unifiedpost. Platforma premium one-stop-shop funcţionează cu succes în toată Europa, unde Unifiedpost se extinde continuu.

Peste 20 de ţări beneficiază deja de serviciile Banqup, accelerând astfel dezvoltarea digitală şi simplificând continuu procesul birocratic, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb