BCR lansează George Bills

A.D.
Bănci-Asigurări / 22 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

BCR anunţă că lansează împreună cu fintech-ul Pago, George Bills, o nouă funcţionalitate care le permite utilizatorilor gestionarea şi plata mai rapidă a utilităţilor.

Potrivit comunicatului primit la redactie, funcţionalitatea poate fi activată uşor din Magazin (Store), secţiunea Extraoptiuni (Extra) şi este gândită să simplifice semnificativ procesul de administrare a facturilor la utilităţi prin automatizare, personalizare şi predictibilitate.

"Suntem bucuroşi că le putem oferi clienţilor noştri o nouă funcţionalitate din categoria de soluţii financiare inteligente. Prin George Bills, oricine îşi poate gestiona mai eficient viaţa financiară, prin plata facturilor la utilităţi direct din aplicaţie. În prima săptămână de la lansare, peste 30.000 de utilizatori George şi-au activat opţiunea. Îi încurajez pe toţi să testeze noua funcţionalitate, să ne dea feedback şi să beneficieze de toate avantajele pe care le oferă, dintre care cea mai importantă e economia de timp. Cu peste 330 de funcţionalităţi şi o evoluţie constantă de şase ani în România, George, platforma noastră de digital banking, se reinventază permanent şi învaţă în fiecare zi de la utilizatorii săi. Parteneriatul strategic cu Pago continuă dezvoltarea şi integrarea în ecosistemul nostru a unor soluţii terţe existente în piaţă, care completează experienţa digitală oferită clienţilor George", a declarat Petruţ Lixandru, Şef Departament Canale Digitale de Distribuţie.

"Integrarea serviciului de plăţi facturi Pago în aplicaţia George reprezintă un pas important în misiunea noastră de a simplifica viaţa financiară a românilor. Prin acest parteneriat, oferim

utilizatorilor o experienţă de plată a facturilor mai rapidă şi mai intuitivă, direct în aplicaţia pe care o folosesc zilnic pentru banking. Împreună cu BCR, am construit o soluţie care economiseşte timp preţios pentru milioane de utilizatori George, astfel încât ei pot să se ocupe de lucrurile care contează cu adevărat în viaţa lor."

Adrian Cighi, CEO & cofondator Pago

George Bills transformă plata facturilor într-un proces foarte simplu şi rapid. Aplicaţia permite scanarea facturilor folosind camera telefonului sau conectarea direct la furnizorii de utilităţi pentru preluarea automată a facturilor. De asemenea, permite plăţi individuale sau multiple printr-o singură apăsare, iar acestea pot fi manuale sau automate, la o dată presetată, cu o sumă limitată. Cu sistem de notificări pentru facturi noi sau scadente şi acces permanent la istoricul plăţilor, utilizatorii îşi pot gestiona toate facturile eficient şi fără efort. Utilizatorii pot alege dintre o gamă variată de furnizori incluzând majoritatea companiilor, a precizat Adrian Cighi, CEO cofondator Pago.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. N-am înțeles cât sunt comisioanele. În altă ordine de idei nu scrie nicăieri cât durează rambursarea unei plăți făcute din greșeală (de exemplu duplicat).

    1. nu se ramburseaza, se scade din viitoarea factura :)

      mai usor decat direct debit (cand isi trag furnizorii banii exact cat e pe factura) nu inteleg ce poate fi :) 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb