BERD acordă un împrumut de 15 milioane de euro către Libra Internet Bank

A.C
Bănci-Asigurări / 31 ianuarie 2018

BERD acordă un împrumut de 15 milioane de euro către Libra Internet Bank

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) acordă un împrumut de 15 milioane de euro către Libra Internet Bank, cel mai nou partener din România, pentru a creşte sprijinul oferit întreprinderilor mici şi mijlocii, a anunţat astăzi Matteo Patrone, Director Regional BERD pentru România şi Bulgaria, potrivit Agerpres.

Matteo Patrone: "Îmbunătăţirea accesului la finanţare pentru microîntreprinderi şi întreprinderi mici rămâne o prioritate cheie pentru activitatea BERD în ţară. Aşteptăm cu nerăbdare rezultatele acestui împrumut, deoarece intenţionăm să creştem sprijinul oferit antreprenorilor privaţi locali în viitorul apropiat".

În comunicat seprecizează: "Fondurile vor fi folosite de Libra Internet Bank pentru a finanţa întreprinderile micro, mici şi mijlocii. Accesul la finanţare rămâne un obstacol major pentru dezvoltarea afacerilor private din România, un sector cheie al economiei ţării în ceea ce priveşte dezvoltarea şi crearea locurilor de muncă".

Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank, a afirmat: "Suntem încrezători în derularea cu succes a primului nostru acord cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, reprezentând o continuare a eforturilor noastre de a dezvolta produse de finanţare inovatoare şi accesibile pentru clienţii noştri".

BERD a susţinut în 2017 un număr de 29 de proiecte de investiţii în valoare de 546 milioane de euro. Din această finanţare, 93% au fost acordate sectorului privat.

Libra Internet Bank România a fost înfiinţată în 1996 şi este controlată de grupul american de investiţii New Century Holdings. Banca oferă o gamă largă de produse şi servicii, cu accent deosebit pe IMM-uri, corporaţii, sectorul agricol şi profesionişti.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb