BILL GATES: "Spre deosebire de Elon Musk, nu sunt interesat de Marte"

J.P.
Internaţional / 17 februarie 2021

"Spre deosebire de Elon Musk, nu sunt interesat de Marte"

Spre deosebire de directorul general al Tesla, Elon Musk, şi de şeful Amazon, Jeff Bezos, Bill Gates afirmă că nu este interesat să trimită oameni în spaţiu, transmite CNBC, citat de news.ro.

"Este important de spus că ceea ce a făcut Elon cu Tesla este una dintre cele mai mari contribuţii făcute vreodată în legătură cu schimbările climatice. Ştiţi, nu este o idee bună ca Elon să fie subestimat", a declarat Gates pentru podcastul "Sway" al Karei Swisher, adăugând însă că el nu este o persoană "interesată de Marte" şi că nu crede că "rachetele sunt o soluţie".

Co-fondatorul Microsoft, care are în prezent o avere de peste 130 de milioane de dolari, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor, a afirmat în interviu că trebuie să ne concentrăm pe unele dintre cele mai mari probleme de schimbare a climei, aici, pe Pământ. Bill Gates a spus că firmele cum este Tesla fac o muncă extraordinară "cu lucrurile uşoare, cum sunt vehiculele de pasageri", dar că trebuie să abordăm alte industrii pentru a face o diferenţă mai mare în schimbările climatice.

"Nu facem suficient de mult în privinţa lucrurilor grele: oţel, ciment, carne. Şi, din păcate, lucrurile la care se gândesc oamenii - electricitatea, vehiculele de pasageri - sunt o treime din problemă. Trebuie să ne ocupăm de două treimi. Dacă toţi dăm atenţie datelor pe termen scurt vom pierde ceea ce contează pe termen lung, problemele grele", a arătat acesta.

Gates a mai spus că ar cheltui mai degrabă bani pentru vacinuri împotriva pojarului decât pentru a călători în spaţiu cu o rachetă.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. bai, bursa, nu le ai cu cifrele, mai degraba cu literatura..asa tare l-ati saracit pe gates pana la 130 mil. dolari?? si asta in indexul miliardarilor :)) cand va spuneam sa cititi ce scrieti, nu m-ati ascultat, de asta zboara prostiile in voia lor prin textele voastre. mai ieri rechea zicea ca suntem noi trogloditi ca nu ascultam de milenara china, voi deja traiti in bula voastra, nu in realitate.

    1. Nu zicea sa 'ascultam' ci altceva. Prea greu pentru ciumeci care sunt imbuibati cu 'valorile' ue

      Bai Cium Pa La Ku Le du-te in China si trăiește modelul ăla de societate că nu se poate să stai cu fundul in două părți. Stam aici în UE și cu valorile occidentului, tu ia-o mai la est și rămâi acolo sa respiri libertate și performanță.

      fa-ti temele si informeaza-te, Bursa si-a facut temele

      Gates a transferat aproape toti banii sai pe fundatia condusa de el si hidoasa lui sotie Melinda, precum si in alte fonduri care sa nu aiba directa legatura cu el. 

      cifra e corecta. 

      Tu ești din categoria prost cu tupeu. Gates e locul 3 in indexul Bloomberg cu 137 miliarde, nu milioane. Tu nu știi nici cu cifrele nici cu cititul, dar asta nu te oprește să fii tupeist. Nu pricepi că un milionar nu ar intra in indexul miliardarilor?!

      mai om nervos, eu am verificat datele si Gates la finalul 2019 si inceputul 2020 si-a "externalizat" banii in o multime de fundatii si companii .

      pentru el si-a pastrat foarte putin, ce nu intelegi? Da un google daca nu ma crezi, cauta "bill and melinda gates foundation" , cauta declaratia de avere si venituri la IRS a lui Gates pe 2019 ...ce sari asa fara sa cauti date?  

      Si-a "externalizat" averea pentru ca probabil urmeaza o miscare istorica la nivel mondial impotriva bogatilor si el stie de asta. Si si-a pus banii "la adapost".  

      As of February 17, 2021

      The Bloomberg Billionaires Index is a daily ranking of the world’s richest people. Details about the calculations are provided in the net worth analysis on each billionaire’s profile page. The figures are up dated at the close of every trading day in New York. 

      Rank Name Total net worth $ Last change $ YTD change Country Industry 

      1 Jeff Bezos $191B -$372M +$884M United States Technology 

      2 Elon Musk $190B -$4.58B +$20.5B United States Technology

      3 Bill Gates $137B -$283M +$4.96B United States Technology 

      Hopa, Bancheru inchipuit e de fapt hacker, nici macar nu stie ca un individ obisnuit nu poate avea acces la IRS decat la datele proprii din declaratzie....

      Nene, spor la visele baneshti! 

    Aceasta reptilă nenorocita vrea sa scoată carnea din alimentatia oamenilor simpli astfel încât aceasta a devină un lux pe care și-l pot permite numa bogații.

    Un nenorocit! 

    da, nu e interesat de Marte , ci de Moarte.

    o vinde in toate directiile si pe toate canalele 

    Individul e setat tot pe vaccinuri...acum e al "pojarului":-)...poate ar trebui sa-i spuna cineva ca pe Marte nu este pojar deci concentrandu-ne pe explorarea spatiului si colonizarea planetei Marte rezolvam doua probleme dintr-o lovitura

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb