Binance anunţă lansarea instrumentului de tranzacţionare spot cu opţiune de copiere

F.D.
Bănci-Asigurări / 25 aprilie

Binance anunţă lansarea instrumentului de tranzacţionare spot cu opţiune de copiere

Binance, ecosistemul blockchain de top ce sustine cea mai mare platformă crypto din lume ca volum al tranzacţiilor, anunţă lansarea instrumentului de tranzacţionare spot cu opţiune de copiere. Funcţia este, de acum, disponibilă utilizatorilor experimentaţi care îndeplinesc cerinţele minime privind dimensiunea portofoliului pentru a se înregistra ca trader-i lideri şi va fi implementată complet pentru toţi utilizatorii în luna mai 2024, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Lansarea tranzacţionării prin copiere la vedere extinde oferta deja diversă şi populară a Binance de instrumente automate de tranzacţionare spot, care include Spot Grid Trading, Dollar-Cost Averaging (DCA) şi Rebalancing Bot. Beneficiile utilizării instrumentelor automate de tranzacţionare, cum ar fi tranzacţionarea spot cu opţiune de copiere, includ:

Acoperire 24/7: Instrumentele automate de tranzacţionare le permit utilizatorilor un control mai bun asupra modului în care aleg să participe pe piaţa cripto, care tranzacţionează 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână;

Viteză şi eficienţă: După ce un utilizator îşi setează strategiile şi parametrii de tranzacţionare, instrumentele automate de tranzacţionare pot procesa cantităţi mari de date de piaţă şi pot executa ordine în milisecunde, depăşind ceea ce utilizatorul individual poate face altfel, singur;

Fără impulsivitate în procesul decizional: Instrumentele automate de tranzacţionare îi ajută pe utilizatori să evite tranzacţionarea emoţională sau impulsivă, deoarece funcţionează conform strategiilor şi parametrilor de tranzacţionare prestabilite;

Diversificare şi gestionare a riscurilor: Cu o gamă de instrumente automate de tranzacţionare în continuă creştere, utilizatorii au la dispoziţie mai multe instrumente de diversificare şi gestionare a riscurilor.

Tranzacţionarea prin copiere le permite utilizatorilor să urmărească şi să execute automat aceleaşi tranzacţii ca ale trader-ilor lideri, permiţându-le să profite de experienţa altor utilizatori, tehnicile de tranzacţionare şi strategiile de gestionare a riscurilor. Trader-ii lideri îşi pot monetiza expertiza, atunci când îşi pun la dispoziţie portofoliul pentru copiere.

Rohit Wad, Director Tehnologic la Binance, a declarat: "La Binance, ascultăm întotdeauna utilizatorii noştri şi integrăm feedbackul lor în produsele noastre. Utilizatorii noştri ne oferă idei grozave pentru că, de foarte multe ori, ei ştiu ce funcţionează produsele în cel mai bun mod pentru ei. Tranzacţionarea spot prin copiere este o astfel de idee care a venit din feedbackul comunităţii. Acesta este un instrument excellent, care automatizează tranzacţionarea pentru utilizatorii noştri şi le oferă posibilitatea de a încerca noi strategii".

Binance a lansat, pentru prima data, tranzacţionarea prin copiere pentru produsele sale futures cu lichiditate ridicată în regiuni selectate în octombrie 2023. Pe pieţele în care sunt disponibile atât tranzacţionarea spot prin copiere, cât şi futures, utilizatorii vor avea o flexibilitate şi mai mare în modul în care îşi gestionează strategiile şi portofoliul general.

Utilizatorii Binance pot deveni, simultan, trader-i lideri şi copiatori. Fiecare utilizator poate avea un cont de trader lider şi poate copia până la zece portofolii de trader-i lideri. Trader-ii lideri primesc o cotă de profit de 10% şi o reducere de 10% la comisionul de tranzacţionare de la copiatorii care le replică tranzacţiile. Copiatorii pot examina indicatorii de performanţă ai trader-ilor lideri, cum ar fi soldul câştig-pierdere, şi îi pot alege pe cei pe care doresc să îi urmeze, stabilindu-şi, în acelaşi timp, propriile controale ale riscurilor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb