"Biriş Goran" SCA, o nouă firmă de avocatură pe piaţa românească

A.B.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 26 iunie 2006

Firma de avocatură Biriş Goran SCA se lansează oficial pe piaţa de consultanţă juridică din ţara noastră. Firma oferă servicii juridice complexe şi specializare în patru domenii active şi dinamice: domeniul fis-cal, tranzacţii imobiliare, fuziuni şi achiziţii şi dreptul concurenţei. Compania intenţionează să dezvolte un departament de finanţare/piaţa de capital şi arbitraj comercial internaţional. Partenerii fondatori ai firmei au între 7 şi 11 ani de activitate în consultanţă juridică în cadrul unei firme internaţionale de avocatură, fiind recunoscuţi în comunitatea de afaceri şi legală ca experţi în domeniile de specializare. Trei dintre cei patru parteneri sunt educaţi şi admişi să practice avocatura în Statele Unite ale Americii.

Echipa de taxe va fi condusă de Gabriel Biriş, expert în fiscalitate şi optimizarea investiţiilor. Gabriel Biriş a fost anterior partener în cadrul Haarmann Hemmelrath şi a contribuit la elaborarea noului Cod Fiscal. Gelu Goran este specializat în dreptul concurenţei şi fuziuni şi achiziţii şi a oferit consultanţă de specialitate pentru unele dintre cele mai importante achiziţii din ultimii ani de pe piaţa românească. Victor Constantinescu, recunos-cut ca expert în tranzacţii imobiliare, va coordona echipa de real estate, din care face deja parte Raluca Năstase, asociat senior al firmei şi fost consultant pentru Avrig 35 şi Cefin. Dan Vişoiu, avocat româno-american cu o vastă experinţă tranzacţională în centrul şi estul Europei va conduce echipa de fuziuni şi achiziţii.

Firma intenţionează să-şi crească echipa la peste 15 avocaţi până la sfârşitul anului. BIRIŞ GORAN SCA are în prezent, pe lângă cei patru parteneri fondatori, o echipă de şase avocaţi asociaţi, cu o experienţă bogată în firme internaţionale de avocatură, conform unui comunicat al companiei, sosit la redacţie.

La numai două luni de la înfiinţare portofoliul de clienţi ai companiei de avocatură include oameni de afaceri români, corporaţii multinaţionale şi fonduri de investiţii, cu precădere din Europa Statele Unite ale Americii şi Israel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb