Bogdanka Miliţescu este noul director medical al Centrului Medical Unirea

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 28 august 2008

Centrul Medical Unirea (CMU) a numit-o pe dr. Bogdanka Miliţescu în funcţia de director medical al companiei, aceasta urmând a se ocupa de managementul şi îmbunătăţirea serviciilor oferite în cadrul clinicilor şi va coordona activităţile corpului medical, a anunţat,ieri, compania.

Bogdanka Miliţescu este specializată în medicină internă şi cardiologie, având o expertiză, de peste 13 ani în sectorul medical privat. În ultimii opt ani, dr. Miliţescu a ocupat funcţia de director medical al Medicover, unde, a contribuit, alături de echipa de medici, la înfiinţarea, structurarea şi organizarea sectorului medical privat.

"Ocuparea postului de director medical în cadrul CMU reprezintă o nouă provocare în cariera mea şi în acelaşi timp o oportunitate de a lucra alături de o echipă performantă şi dinamică", a declarat dr. Bogdanka Miliţescu.

Alături de expertiza în serviciile medicale private, dr. Bogdanka Miliţescu este fondatoarea primei clinici de management al stresului din România şi, totodată, are o colaborare cu şcoala de afaceri Asebuss, concretizată în furnizarea de workshopuri privind managementul stresului. Miliţescu a participat la numeroase traininguri de formare şi dezvoltare personală şi profesională în ţară şi în Statele Unite, absolvind EMBA Asebuss în 2002 şi cursul de Project Management în 2006.

Centrul Medical Unirea a inaugurat la începutul acestui an prima sa clinică din afara Bucureştiului, prin cumpărarea unei participaţii de 49% la Centrul Medical Moţilor din Cluj-Napoca, primul pas al unei serii de achiziţii şi proiecte greenfield menite să extindă serviciile Centrului la nivel naţional. În luna aprilie a acestui an a fost inaugurată prima policlinică pediatrică, în Bucureşti - CMU Kids, iar luna mai a însemnat deschiderea centrului de Diagnostic şi Tratament din Băneasa. În luna august CMU a preluat 50% din acţiunile AVAMEDICA (Constanţa), iar în toamna acestui an se va deschide primul spital privat de obstetrică-ginecologie - Maternitatea CMU.

Centrul Medical Unirea a fost fondat în anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati şi a atras, la începutul anului 2007, ca acţionar minoritar, fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU îşi desfăşoară activitatea în opt policlinici multidisciplinare în Bucureşti, şi în colaborare cu peste 100 de clinici partenere în ţară. Specializată pe furnizarea de servicii medicale integrate în sistem de arondare companii, CMU a depăşit cifra de 65.000 arondaţi şi este în continuă extindere.

Centrul Medical Unirea (CMU) a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de opt milioane de euro, depăşind cu 10% estimările corespunzătoare acestei perioade şi, cu peste 40%, cifra de afaceri pe 2006, potrivit informaţiilor furnizate de companie la începutul lunii martie. Circa 80% din veniturile CMU în 2007 au provenit din servicii corporate, restul de 20% reprezentând contravaloarea serviciilor medicale prestate către pacienţii plătitori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb