Bonusuri pentru şoferii care folosesc maşini electrice

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 22 iunie 2018

Bonusuri pentru şoferii care folosesc maşini electrice

Concurenţa aduce după sine progresul. Şoferii Uber care utilizează vehicule electrice ar putea primi o mărire de salariu în cadrul unui proiect pilot lansat de companie în această săptămână, pentru a-i convinge să renunţe la vehiculele cu carburanţi fosili în favoarea unor modele nepoluante.

Compania a anunţat un program pilot pe un an de zile prin intermediul căruia va oferi stimulente băneşti unora dintre şoferii care folosesc vehicule electrice, obiectivul fiind să faciliteze cel puţin 5 milioane de călătorii în următoarele 12 luni, informează news.ro. Compania adaugă totodată funcţii la aplicaţia sa pentru şoferii care folosesc anumite tipuri de vehicule şi se asociază cu organizaţii non-profit şi cu cercetătorii UC-Davis, pentru a descoperi noi modalităţi prin care alături de autorităţile locale să încurajeze adoptarea de vehicule. Directorul pentru sustenabilitate al Uber, Adam Gromis, a spus că, pe măsură ce oraşele se îndreaptă spre sisteme de transport sustenabile, companiile de acest gen pot să devină mai prietenoase cu mediul: "Dacă nu vom putea oferi forme mai eficiente de mobilitate, nu vom furniza soluţia bună dorită de oraşe. Acesta este motivul pentru care ne-am implicat cu biciclete. Acesta este motivul pentru care lucrăm la tranzit. Acesta este motivul pentru care ne concentrăm pe electrificare". Programul pilot se va desfăşura în şapte oraşe: Austin, Los Angeles, Montreal, Sacramento, San Diego, San Francisco şi Seattle. Stimulentele băneşti pentru şoferii care vor trece la vehicule electrice vor varia de la oraş la oraş.

Şoferii cu vehicule electrice hibride şi cu vehicule electrice cu baterii care vor efectua curse în afara razei de acoperire a companiei de utilităţi vor primi un stimulent de 1,5 dolari pe călătorie din partea Uber.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb