Braşovenii de la General Magic vor 100.000 CHF de pe Kickstarter pentru dezvoltarea unui sistem de asistenţă la volan

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 21 septembrie 2016

Compania Route66 şi-a schimbat numele în General Magic şi a lansat Safety Lens, primul Sistem de Asistenţă Avansată la Volan pentru iPhone din lume. Compania braşoveană speră să strângă 100.000 de franci elveţieni de pe platforma de crowd-funding Kickstarter pentru finanţarea acestui proiect.

Job van Dijk, unul dintre fondatorii companiei, a declarat: "Româ-nia este binecunoscută ca furnizor în industria auto. Cea mai importantă tendinţă din domeniul tehnologiilor auto - poate chiar din tehnologie în general - este conducerea autonomă. Pentru ca aceasta să fie posibilă, este nevoie de o multitudine de componente diferite. O mare parte dintre aceste componente constau în crearea unor algoritmi software care combină tehnologii de cartografiere cu software de procesare a imaginii care detectează, recunoaşte şi clasifică datele provenite de la senzori precum camera şi radarul. Aceste tehnologii au avut până acum ca rezultat soluţii de Asistenţă Avansată la Volan încorporate în sistemele maşinilor de lux. Soluţii care sunt costisitoare şi disponibile doar celor norocoşi. Mai mult, aceste soluţii nu rezolvă problemele a peste un miliard de maşini care se află în prezent pe străzi. Am creat o echipă specială care a muncit din greu pentru a democratiza aceste funcţii ale Sistemului de Asistenţă Avansată la Volan şi pentru a le face să funcţioneze pe iPhone. În paralel, am dezvoltat un suport auto magnetic pentru iPhone, care este extrem de uşor de utilizat şi permite vizualizarea optimă a drumului de către camera telefonului".

Povestea General Magic începe în 1999, când van Dijk a venit în Româ-nia şi a înfiinţat Route 66, pionier în navigaţia mobilă. La acea vreme, nu existau hărţi digitale şi nici cunoştinţe despre hărţile digitale şi navigaţie. "Am început să facem angajări în birourile noastre situate în 2 apartamente aici în Braşov. Acum avem în Braşov propria noastră clădire de birouri şi o echipă de 40 de ingineri cu experienţă, talentaţi şi pasionaţi. Anul trecut, compania noastră a devenit General Magic, proces de rebranding necesar pentru strategia noastră, aşa cum veţi descoperi mai jos", povesteşte van Dijk.

Safety Lens este primul proiect Kickstarter al celor de la General Magic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb