BRD Groupe Societe Generale a prezentat azi principalele orientări ale planului său de acţiune Horizons 2025

G.D.
Bănci-Asigurări / 25 mai 2022

BRD Groupe Societe Generale a prezentat azi principalele orientări ale planului său de acţiune Horizons 2025

François Bloch, CEO-ul BRD Groupe Societe Generale, a spus: "Planul nostru Horizons 2025 abordează viitorul BRD din trei perspective principale: satisfacţia clientului şi digitalizare, tranziţia către sustenabilitate şi eficienţa liniilor de business. Această strategie se traduce prin executarea viziunii noastre de a consolida relaţia pe termen lung cu clienţii noştri, persoane fizice şi juridice, oferind mai multă personalizare şi un parcurs omnicanal. Prin Horizons 2025, BRD doreşte să-şi întărească poziţia pe piaţa românească, să fie lider în tranziţia energetică spre sustenabilitate şi să ofere mai mult sprijin economiei şi societăţii româneşti", conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pe o piaţă românească în creştere, beneficiind de o poziţie solidă şi având unul dintre cele mai bune niveluri de rentabilitate, BRD este unul dintre repere.

Piaţa românească are în continuare perspective semnificative de creştere, remarcându-se printr-un grad încă scăzut de intermediere financiară, prin comparaţie cu media Uniunii Europene, şi un potential încă şi mai important în ceea ce priveşte serviciile cu valoare adăugată precum asigurările şi managementul activelor.

BRD este foarte bine poziţionată pentru a valorifica acest potenţial de creştere, fiind una dintre băncile de top, cu cotă de piaţă solidă şi capacitatea de a oferi o gamă completă de servicii financiare prin intermediul unor filiale specializate în asigurări, gestiunea activelor şi soluţii de leasing.

Pentru clientela de persoane fizice, asocierea unei oferte multicanal cu un grad ridicat de personalizare va consolida ataşamentul clienţilor. De asemenea, ea va intensifica vânzarea încrucişată, în special la nivelul produselor cu valoare adăugată înaltă, cum sunt asigurările sau gestiunea activelor.

Pentru clientela small business, oferta va cuprinde soluţii personalizate, simple şi digitalizate, precum şi un acces mai uşor la creditare.

Pentru clientela corporate, obiectivul este de a confirma poziţia băncii de partener privilegiat pe termen lung prin excelenţa în execuţie, simplitate şi receptivitate. Capacităţile digitale vor continua să fie îmbunătăţite la nivelul serviciilor cotidiene (plăţi, trade finance, factoring, carduri, e-commerce). Acestea vor aduce mai multă valoare adăugată în procesele de creditare.

Pentru activităţile de piaţă, vectorii creşterii vor fi dezvoltarea capacităţilor digitale, în special prin intermediul soluţiei de e-trading, precum şi diversificarea gamei de produse de investiţii, subliniază sursa citată.

BRD are ambiţii importante în domeniul ESG: sprijinirea clienţilor în procesul de tranziţie energetică şi dobândirea poziţiei de lider în materie de finanţare verde în România.

În 2021, BRD s-a poziţionat deja drept pionier prin acordarea celui mai mare credit verde din România, în valoare de 250 milioane EUR şi prin intermedierea primei emisiuni de bonduri corporative legată de obiective de sustenabilitate. Ambiţia băncii este aceea de a acorda, până în 2025, cumulat, finanţări sustenabile de peste 1 miliard de euro.

Mai mult, planul Horizons 2025 consolidează şi mai mult angajamentul pe termen lung al BRD faţă de societatea românească, în special în materie de educaţie, cultură şi sport.

BRD îşi va continua implicarea în programe de impact precum Scena9, Scoala9, Alfabetar, Mindcraft Stories, BRD First Tech Challenge şi parteneriatul cu handbalul românesc.

BRD îşi confirmă, de asemenea, obiectivul de a rămâne un angajator de top, exemplar prin onestitate, responsabilitate şi grijă faţă de angajaţii săi, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. BRD face, BRD drege si actiunea pica 30% in 15 zile

    1. A trecut data de inregistrare pentru dividende, normal ca a scazut, ce te asteptai?

      Cat despre Brd face, drege, este pura vrajeala, reclama si lauda. Face un shit si drege busuiocul, cam asta face Brd. 

      Este loc de scadere. Cam pana in 7.50 ron.

      Chiar pana la 0,75

      Inseanna ca vedem tkv la 1 leu?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb