BT lansează Stup Fest

S.B.
Bănci-Asigurări / 8 mai 2023

BT lansează Stup Fest

Banca Transilvania lansează Stup Fest, campanie pentru antreprenorii din Bucureşti, care pot accesa soluţii non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup în perioada 8 - 12 mai.

Campania lansată azi vine cu soluţii non-financiare pentru antreprenorii care încep o afacere şi pentru cei care doresc să o dezvolte în online, indiferent dacă sunt sau nu clienţi ai Băncii Transilvania.

Oferta cuprinde soluţii pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente medicale pentru angajaţi, asistenţă legală, date despre companii, gestiune digitală cash-flow, customer relationship management (CRM), analiză financiară digitală, francizare, respectiv POS pentru firmele din domeniul HoReCa.

Antreprenorii pot accesa, de asemenea, pachete de servicii şi pot stabili singuri componenta acestora, în funcţie de serviciile de care au nevoie:

- Porneşte-ti afacerea - pentru persoanele care doresc să înceapă un business; cuprinde soluţiile necesare la început de drum: înfiinţare firmă, facturare digitală, servicii de contabilitate, casă de marcat, POS şi prezenţă online;

- Hai cu afacerea în online - pentru antreprenorii care doresc să îşi ducă business-ul în online; cuprinde consultanţă gratuită, crearea magazinului online cu toate serviciile conexe şi campanii de marketing necesare vânzării în online.

O parte dintre soluţiile cuprinse în campanie pot fi accesate direct pe Stup Fest, iar pentru o parte dintre acestea, după aplicare, este nevoie de o vizită la Stup, pe Calea Şerban Vodă 206-218, în Bucureşti. Toţi cei care aplică în cadrul campaniei sunt contactaţi ulterior de echipa Stup.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb