BUCHAREST SUMMER UNIVERSITY "Antreprenoriatul şi mediul de business agroalimentar în economia globală" - ediţia a 11-a, 9-23 August 2015

Alexandru Costea
Ziarul BURSA #Cultură / 21 mai 2015

Şcoala internaţională de vară Bucharest Summer University, proiect organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, Asociaţia Absolvenţilor ALUMNI ASE şi Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti (USASE), prin intermediul Senatului Studenţilor, se va desfăşura în perioada 9-23 august 2015, cu mentoratul Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului şi în parteneriat educaţional cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Potrivit unui comunicat remis azi redacţiei, Bucharest Summer University este un program educaţional internaţional, ajuns deja la cea de-a 11 ediţie, ce îşi propune dezvoltarea perspectivelor participanţilor prin dialog şi dezbateri cu specialişti atât din mediul academic, cât şi din mediul de afaceri. Cea de-a unsprezecea ediţie a şcolii de vară ,,Bucharest Summer University" propune participanţilor o temă interesantă: "Antreprenoriatul şi mediul de business agroalimentar în economia globală" (engleză: "Entrepreneurship and agribusiness intentions in the global economy") şi îşi propune să îi familiarizeze pe cei 55 participanţi din peste 25 de ţări cu concepte fundamentale din domeniu.

"Anul acesta, ne-am propus ca şcoala de vară Bucharest Summer University să îmbine atât pentru cursanţii români cât şi pentru cei străini un mediu dinamic de studiu cu un program cultural atent stabilit. Echipa organizatoare pregăteşte pentru participanţi numeroase activităţi distractive, excursii în Bucureşti şi în ţară, precum şi o serie de cursuri interactive, prin care ne propunem să intensificăm interacţiunea şi comunicarea dintre aceştia", arată sursa citată.

Evenimentul academic oferă participanţilor şansa de a învăţa de la o parte din cei mai buni specialişti în domeniu, prin participarea la cursuri a unor speakeri precum: Gianluca Lazeti (Metro International), Diego Begali (Profesor al Universităţii din Verona), Doru Bulată (Consultant al Preşedintelui EximBank şi Vice-Preşedinte EximBank).

Printre evenimentele şi activităţile ale Bucharest Summer University, se enumeră: vizita la Palatul Parlamentului, Turul cu bicicletele, Global Village sau Bucharest City Tour. Programul complet al activităţilor din vară poate fi vizualizat pe site-ul www.bsu.ase.ro, secţiunea Program. Accesând această opţiune, vizitatorii pot realiza un tur virtual al locaţiilor şi activităţilor pregătite, aflând astfel mai multe detalii despre modul cum îşi vor petrece timpul în această vară.

"Pe lângă acestea, echipa organizatoare pregăteşte multe surprize plăcute pentru cei 55 de studenţi de la ciclurile licenţă, masterat şi doctorat care mai pot aplica pentru obţinerea unei burse integrale până pe 12 iunie sau pentru una din cele două modalităţi de plată pentru ocuparea unui loc în cadrul şcolii internaţionale de vară, Bucharest Summer University, până pe 26 iunie", potrivit sursei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb