BVB: Cinci noi consultanţi autorizaţi pentru piaţa AeRO

Elena Deacu
Piaţa de Capital / 21 ianuarie 2015

Patru case de brokeraj active pe pieţele administrate de Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi compania elenă de consultanţă Capital Markets Experts s-au alăturat Consultanţilor Autorizaţi pentru piaţa AeRO, astfel că numărul Consultanţilor a ajuns la 27, informează BVB.

Cele patru case de brokeraj sunt Romintrade, NBG Securities Atena Sucursala Bucureşti, Swiss Capital şi Blue Rock Financial Services.

Prima întâlnire între Consultanţii Autorizaţi şi mass media va avea loc vineri, 23 ianuarie, cu ocazia unei deschideri oficiale a şedinţei de tranzacţionare.

Consultantul Autorizat va spriji emitenţii pentru atragerea de finantare prin piaţa de capital, înaintea debutului şi în timpul procesului de listare, precum şi cu privire la cerinţele de raportare şi transparenţă aplicabile după debutul emitentului.

Consultanţii Autorizaţi sunt companii cu experienţă în domeniul finanţărilor pentru companii şi domeniul pieţelor de capital şi sunt desemnaţi de Bursa de Valori Bucureşti. Pentru a deveni Consultant Autorizat, o companie trebuie să îndeplinească toate condiţiile stabilite de Bursa de Valori Bucureşti. Informaţii despre activitatea desfăşurată de Consultanţii Autorizaţi pentru AeRO şi procesul de autorizare a acestora sunt disponibile pe website-ul BVB, în cadrul precizărilor tehnice.

Piaţa AeRO este segmentul dedicat titlurilor de capital (acţiunilor) din cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare al BVB. Acesta este un segment de piaţă dedicat listării companiilor la început de drum, pentru finanţarea proiectelor, poveştilor lor de creştere, creşterea vizibilităţii şi contribuţiei la dezvoltarea mediului de afaceri. Piaţa AeRO va fi lansată pe 25 februarie 2015.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb