Camera Deputaţilor cumpără bilete de avion şi cazare în străinătate de 4 milioane de lei

M.I.
Politică / 12 martie 2017

Camera Deputaţilor cumpără bilete de avion şi cazare în străinătate de 4 milioane de lei

Camera Deputaţilor achiziţionează bilete de avion şi cazare în hoteluri din străinătate, în valoare de patru milioane de lei, dar şi un abonament pentru transcrierea emisiunilor de televiziune de tip talk-show, pentru care va plăti 83.000 de lei.

Potrivit unui anunţ pe e-licitatie.ro, citat de Agerpres, Camera Deputaţilor vrea să achiziţioneze servicii de transport aerian internaţional de pasageri şi servicii de cazare la hoteluri în străinătate în valoare de patru milioane de lei, prin licitaţie publică. În anunţ se menţionează că pentru serviciile de transport aerian internaţional de pasageri Camera este dispusă să plătească trei milioane de lei fără TVA, iar pentru serviciile de cazare în străinătate - un milion de lei. Durata contractului va fi de 24 luni, începând de la data adjudecării acestuia.

În document se arată: "Elementul principal al propunerii financiare îl reprezintă preţul cel mai scăzut al serviciilor de transport aerian (bilete de avion) şi/sau al voucherelor de cazare aferente destinaţiilor solicitate".

O altă achiziţie pe care şi-o doresc deputaţii este un abonament pentru transcrierea emisiunilor de televiziune de tip talk-show pentru acest an, potrivit unui alt anunţ al Camerei Deputaţilor pe site-ul e-licitatie.ro.

Valoarea totală a contractului este de 83.000 de lei, fără TVA, iar tipul procedurii este negociere fără anunţ de participare.

În anunţ se menţionează: "Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este că produsul poate fi furnizat numai de un anumit ofertant, din motive tehnice".

Camera Deputaţilor cumpără asigurări auto, iar Senatul servicii de telefonie mobilă

Camera Deputaţilor achiziţionează servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto în valoare de aproximativ 227.000 de lei, iar Senatul servicii de telefonie mobilă care costă în jur de 266.000 de lei.

Potrivit unui anunţ publicat în luna februarie pe site-ul e-licitatie.ro, Camera Deputaţilor achiziţionează servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţelor persoane prin accidente de vehicule şi tramvaie, pentru 176 autovehicule şi două remorci din dotarea instituţiei. Valoarea estimată a contractului este de 226.950 lei, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Senatul face şi el achiziţii şi este interesat să cumpere servicii de telefonie mobilă, voce şi date. Potrivit unui anunţ publicat la începutul lunii trecute, Senatul este interesat să încheie un contract pentru servicii de telefonie mobilă şi de transmisie de date cu o valoare estimată la 265.756 lei, pentru doi ani şi 9 luni. Acordul cadru urmează să se încheie cu un singur ofertant, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb